Eugenia Șerban a învins cancerul și a decis să facă o schimbare radicală de look: ,,Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul”

Eugenia Șerban se poate considera o învingătoare și asta pentu că după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, a reușit să învingă cancerul. Actrița a hotărât să își facă o schimbare radicală de look.

22 nov. 2022, 20:54
Eugenia Șerban a învins cancerul și a decis să facă  o schimbare radicală de look: ,,Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul”

Eugenia Șerban se poate considera o învingătoare și asta pentu că după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, a reușit să  învingă cancerul. Acum se simte bine, iar ca drept dovadă și-a dorit un look nou.

În ce culoare și-a vopsit părul Eugenia Șerban

Ei bine, cum vremea de tristețe s-a terminat, actrița a vrut să marcheze acest lucru printr-o schimbare de look. A decis să își vopsească părul în albastru.

”Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună”, a spus Eugenia Șerban, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Mai mult decât atât, Eugenia Șerban este pusă pe fapte mari și își dorește să mai slăbească.

”Cel mai probabil, am o genă bună. Aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme ce tocmai le-am pus pe mine, dar este greu. Nu știu cum am reușit să mă îngraș, pur și simplu se întâmplă. Aș vrea să mai slăbesc vreo patru – cinci kilograme. Nu am mâncat nimic deosebit, culmea, și nu înțeleg de ce m-am îngrășat”, a mai povestit ea pentru click.ro.

Citește și: Chris Hemsworth, starul din „Thor”, anunț-șoc pentru fanii Marvel! Ia o pauză de la actorie, are risc crescut de Alzheimer

După ce a învins cancerul, Eugenia Șerban și-a întors fața către credință

Actrița a recunoscut că în momentul în care a descoperit că suferă de cancer ,,s-a supărat pe Dumnezeu”, însă ulterior lucrurile au revenit la normal.

Credeam atunci că viața mea se va schimba radical. Nu s-a schimbat, în momentul în care am revenit, am revenit la viața dinainte, la fel de tonică, de muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să mă bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea.M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a spus Eugenia Șerban la o emisiune TV.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca la începutul carierei. Imagini de colecție cu îndrăgita prezentatoare