Eugenia Şerban trece prin momente grele după ce i-au necrozat sânii de la silicoane

Eugenia Şerban, în vârstă de 45 de ani, a vorbit în cadrul emisiunii Click! despre cum a debutat ca actriţă, cum a decis să rămână însărcinată cu fiul ei, dar şi despre boala de care suferă. Actriţei i-au necrozat sânii în urma unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a implanturilor de silicon, puse pe când avea 29 de ani.

22 aug. 2014, 09:01
Eugenia Şerban trece prin momente grele după ce i-au necrozat sânii de la silicoane

În cadrul interviului acordat emisiunii Click!, actriţa Eugenia Şerban a vorbit despre cum a început să cocheteze cu lumea showbizului.

Nu m-a îndrumat nimeni spre această meserie. Din copilărie am avut o pasiune pentru muzică şi poezie şi am încercat în acest domeniu. Pe vremea aia era doar Cântarea României, nu existau oportunităţile de astăzi. Primul rol l-am jucat în Turda la 18 ani şi jumătate„, a spus Eugenia Şerban.

Artista a devenit mamă de tânără, la îndemnul profesoarei de actorie.

Profesoara mea de actorie de la cea vreme m-a sfătuit să rămân însărcinată în acea perioadă şi mă bucur enorm că i-am urmat sfatul. Am stat 2 ani acasă şi am avut grijă de Lawrance (n.r. fiul actriţei). Viaţa mi s-a schimbat atunci. Responsabilităţile au fost mult mai mari şi chiar dacă am rămas mamă singură la 2 ani, dintr-o nepotrivire de caracter am vrut să îi creez fiului meu un mediu frumos în care să crească„, a povestit actriţa.

Referitor la boala cu care aceasta se confruntă de ani buni, actriţa a dezvăluit faptul că nu se gândeşte foarte mult la această suferinţă.

Mă simt foarte bine pentru că nu mă gândesc la boală. Îmi trăiesc viaţa normal ca şi ceilalţi. Mie problemele la sâni mi-au apărut după scoaterea implanturilor, dar iubitul meu a fost lângă mine şi m-a susţinut în tot acest timp„, a spus Eugenia Şerban.

Citeşte şi Eugenia Şerban, cu ochii în lacrimi: „A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!”