Euro 2012: Anglia, batjocorită de irlandezi la sosirea în Polonia VIDEO

Fanii naţionalelor Angliei şi Irlandei s-au duelat în scandări la sosirea trupei lui Roy Hodgson în Cracovia, pentru turneul final al Euro 2012.

RomaniaTV.net
07 iun. 2012, 06:59
Euro 2012: Anglia, batjocorită de irlandezi la sosirea în Polonia VIDEO

Naţionala Angliei, una dintre favoritele de la Euro 2012, a sosit la Cracovia, locul unde va sta pe durata turneului final, iar în faţa hotelului a fost aşteptată de aproape o mie de fani.

Între susţinători s-a infiltrat însă şi un consistent grup de irlandezi, foarte vocali şi care nu au ratat prilejul de a striga împotriva rivalilor istorici. „Nu veţi bate niciodata Irlanda!” au strigat ei, dar şi „Terry e rasist!” şi „Maradona!”, aluzie la golurile marcate de starul argentinian împotriva Angliei, la CM 1986.

Fanii englezi nu s-au lăsat mai prejos şi au răspuns tot cu ironii. Au scandat numele lui Thierry Henry, care i-a eliminat pe irlandezi din cursa pentru CM 2010 printr-un gol marcat cu mâna, dar şi „Vă prăbuşiţi cu euro!”.

Naţionala Angliei face parte din grupa D a turneului final, alături de Franţa, Suedia şi Ucraina, în timp ce Irlanda este în grupa C, alături de Spania, Italia şi Croaţia.