EURO 2016: Bogdan Stancu i-a băgat în sperieţi pe francezi

EURO 2016. Bogdan Stancu, unicul marcator al României în partida cu Franţa, care a dat startul Campionatului European de fotbal, este văzut de France Football ca fiind cel mai bun jucător al "tricolorilor" în această partidă.

RomaniaTV.net
11 iun. 2016, 08:28
EURO 2016: Bogdan Stancu i-a băgat în sperieţi pe francezi

Bogdan Stancu a marcat din penalty în meciul de deschidere a EURO 2016, Franța – România (2-1), dar a mai avut câteva ocazii de a înscrie. „A fost principalul pericol ofensiv”, apreciază France Football, care-l evidențiază și pe Nicolae Stanciu, despre care scrie că „a încercat să găsească soluții la mijlocul terenului”.

Ocazia lui Stancu, din debutul meciului cu Franţa, în imagini. Instantanee superbe din careul Franţei FOTO

„Perechea de fundași centrali Chiricheș-Grigore a fost autoritară în prima repriză, înainte de a scădea ritmul”, scrie France Football. Revista remarcă intervenția lui Ciprian Tătărușanu la voleul lui Pogba, dar și greșeala comisă de portarul român la golul lui Giroud.

France Football a dat note surprinzător de mici jucătorilor români (au fost notați doar titularii): Tătărușanu 4 — Săpunaru 5, Chiricheș 4, Grigore 5, Raț 5 — Hoban 4, Pintilii 4 — Popa 5, Stanciu 5, Stancu 6 — Andone 5.

ROMÂNIA – FRANŢA 1-2 în primul meci de la EURO 2016. Golurile VIDEO