Euro 2016: Cotele la pariuri si ponturi interesante pentru sferturile de finala

Luni seara s-au aflat si ultimele doua echipe care vor merge in sferturi, asa ca in perioada 30 iunie-3iulie au loc sferturile de finala ale Campionatului European de fotbal din Franta. Printre echipele calificate avem si doua debutante, Tara Galilor si Islanda, care, la prima lor participare au obtinut rezultate incredibile.

RomaniaTV.net
29 iun. 2016, 10:21
Euro 2016: Cotele la pariuri si ponturi interesante pentru sferturile de finala

Cea mai mare comunitate de pariori din Romania va prezinta zilnic, analiza si predictiile tuturor partidelor de la acest Campionat European, dar a celor mai importante partide ale zilei din toate sporturile, tenisul fiind la mare cautare in aceasta perioada, deoarece a inceput Wimbledonul. Accesati www.ponturi-bune.ro pentru a vedea analiza acestor dueluri si pentru a afla ultimele oferte si bonusuri oferite de casele de pariuri online.

Polonia – Portugalia este meciul de debut din faza sferturilor si poate cel mai echilibrat duel, daca luam in calcul parcursul celor doua formatii. Polonia a ajuns pana in aceasta faza dupa ce a ocupat locul secund in Grupa C, fapt ce le-a permis sa joace cu Elvetia in optimi, pe care au eliminat-o la loviturile de departajare, dupa ce scorul a fost 1-1 in timpul regulamentar de joc. De cealalta parte, Portugalia a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece de Croatia, pe care a invins-o cu 1-0, dupa ce in primele 90 de minute au reusit sa traga vreun sut pe spatiul portii. Astfel, Portugalia este singura echipa care ajunge in faza sferturilor de finala fara sa castige vreun joc in primele 90 de minute. Cristiano Ronaldo este recunoscut ca sta la limita offside-ului de cele mai multe ori, iar un pariu cu  mare sansa de reusita ar fi cel propus de Unibet: peste 4,5 offside-uri, cotat cu 1.90.

Tara Galilor – Belgia le aduce fata in fata pe doua dintre cele mai ofensive echipe de la acest turneu final. Bale si colegii sau au inscris sapte goluri, in timp ce Belgia are opt si nu a mai primit gol de 270 de minute. ‘Dragonii’ au eliminat-o pe Irlanda de Nord, dupa un autogol, in timp ce Belgia a dispus cu 4-0 de curajoasa echipa a Ungariei, care a riscat foarte mult dupa deschiderea scorului, rezultatul fiind unul mincinos. Totusi, aportul ofensiv al celor doua formatii ne-ar putea duce spre un rezultat cu goluri, insa, nu se stie daca de ambele parti, de aceea putem opta pentru varianta cu cel putin doua goluri in meci, cotata cu 1.48 la Unibet

Germania – Italia este cel mai interesant meci al acestei faze gratie numelor grele care se vor duela. Germania inca nu a primit gol la acest turneu final, avand un golaveraj de 6-0, dupa ce in optimi a eliminat Slovacia la scor de forfeit. Italienii vin dupa 2-0 cu Spania, un joc foarte bine gandit de tehnicianul Antonio Conte. Totusi, greu de crezut ca Italia reuseste sa treaca si de Germania, care este campioana mondiala en-titre si propune un joc mult mai diferit de cel al spaniolilor. Daca elevii lui Joachim Low nu au primit gol pana acum, rezulta ca au marcat primii de fiecare data, un pariu extrem de tentant, cu o cota ofertanta: 1,52 la Unibet.

Franta – Islanda pare cel mai dezechilibrat meci din faza sferturilor, dar trebuie tinut cont de faptul ca elevii lui Didier Deschamps au alergat foarte mult in a doua repriza cu Irlanda, fiind nevoiti sa intoarca scorul de la pauza, cand tabela arata 0-1. Au reusit sa castige cu 2-1, gratie unei duble marca Griezmann, dar dau peste o echipa a Islandei care a eliminat Anglia, impunandu-se cu 2-1 si astfel s-a respectat traditia, care spune ca ambele marcheaza in fiecare meci in care insularii sunt angrenati. Nu stiu daca acest lucru o sa se intample si pe 3 iunie, la Saint Denis, dar cred ca Olivier GIroud are sanse sa inscrie din nou dintr-o faza fixa, el fiind foarte bun in jocul aerian. Un gol al lui Giroud in orice moment al jocului primeste o cota de 2.45 la Unibet