EURO 2016. Dacian Cioloş, despre tricolori: Sprijinul şi încrederea de care se bucură îi va ajuta să facă un meci bun

EURO 2016. Premierul Dacian Cioloş îi va încuraja din tribună pe tricolori. Premierul va urmări meciul alături de președintele François Hollande și premierul Manuel Valls.

10 iun. 2016, 11:56
EURO 2016. Dacian Cioloş, despre tricolori: Sprijinul şi încrederea de care se bucură îi va ajuta să facă un meci bun

EURO 2016.  „Am asistat la ultimul antrenament al echipei naționale. Sunt băieți tineri, curajoși, care participă pentru prima dată la o competiție internațională atât de importantă.

Am ținut să-i încurajez și să le spun că toți ajungem odată și odată într-o asemenea situație în care trebuie, pe plan internațional, să ne reprezentăm țara și asta nu se învață de acasă. Sunt convins însă că sprijinul și încrederea de care se bucură îi va ajuta să facă un meci bun.

Citeşte şi: EURO 2016. Alertă ANTITERO la metroul din Paris cu câteva ore înainte de ROMÂNIA – FRANŢA

Îi voi încuraja din tribună, unde sunt alături de președintele François Hollande și premierul Manuel Valls. Hai Romania!”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.
 
 
Naţionala de fotbal a României e ţinta glumelor înainte de Euro 2016. Internauţii au făcut diverse poante pe seama tacticii de joc a selecţionerului Anghel Iordănescu dar şi a jucătorilor.

Franţa şi România s-au întâlnit de 15 ori, iar palmaresul este favorabil naţionalei antrenate de Didier Deschamps. Franţa are 7 victorii, a pierdut 3 meciuri, iar celelalte 5 dispute s-au terminat la egalitate.