EURO 2016. Război total Antena – Pro TV pentru drepturile TV

EURO 2016. Antena Group a început războiul cu Pro TV după preluarea opțiunii free to air pentru partidele de la EURO 2016. Pro TV va transmite 23 de meciuri de la EURO 2016: meciurile României, cel mai bun meci al zilei din faza grupelor şi din optimile de finală (patru din opt), toate mecirurile din sferturile de finală, ambele semifinale şi finala.

07 iun. 2016, 07:50
EURO 2016. Război total Antena – Pro TV pentru drepturile TV

EURO 2016. Antena Group a trimis către Consiliul Național al Audiovizualului o scrisoare prin care cere CNA să informeze UEFA că Pro TV nu mai este în lista must carry și că nu ar fi trebuit să aibă acces la opțiunea free-to-air.

EURO 2016. Antena Group, în calitate de radiodifuzor cu statut must carry a participat cu bună credință la licitația organizată de deținătorul de drepturi UEFA pentru achiziționarea drepturilor TV pentru Campionatul European de Fotbal 2016 Franța – pachetul free to air îndeplinind toate criteriile de eligibilitate stabilite prin caietul de sarcini în ce privește statutul său ca radiodifuzor must carry, în conformitate cu legea aplicabilă, și din acest motiv înțelege să se alăture întru totul inițiativei Televiziunii Române”, se arată în documentul citat de Pagina de Media.

EURO 2016. Programul complet al meciurilor şi al transmisiilor tv. Când joacă România

EURO 2016. La rândul lor, cei de la Pro TV au precizat: „UEFA are o procedură foarte clară și transparentă de ofertare a proprietăților sale. Pro TV a respectat toate procedurile și a îndeplinit toate cerințele UEFA pentru a achiziționa drepturile. Astfel, toți românii au șansa de a vedea cele mai importante 23 de meciuri ale UEFA EURO 2016, la cele mai bune standarde de calitate”.

EURO 2016. Dolce Sport va transmite toate partidele de la EURO 2016, în timp ce Pro TV va avea dreptul de transmitere a meciurilor României și ale celor de la ora 22:00 din fiecare zi de la EURO 2016.