EURO 2016 live video: Ungaria – Feroe şi Irlanda de Nord – Grecia în grupa României

România joacă la București cu Finlanda în ultima partidă de pe teren propriu din preliminariile Euro 2016, dar e atentă și la partida de la Budapesta, dintre Ungaria și Feroe. Un egal acolo, coroborat cu o victorie a tricolorilor, ne-ar asigura matematic calificarea pentru turneul final din Franța.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 18:41
EURO 2016 live video: Ungaria – Feroe şi Irlanda de Nord – Grecia în grupa României

Ungaria e pe locul trei în acest moment, la trei puncte în urma României, având nevoie de jocul rezultatelor pentru a prinde locul doi în grupă și a se califica direct. Cu Faroe maghiarii s-au chinuit în tur, când au învins doar cu 1-0, după golul lui Adam Szalai, acela fiind singurul meci direct de până acum dintre cele două reprezentative.

LIVE VIDEO AICI

Tricolorii au motive statistice să spere la o remiză la Budapesta, acolo unde în actualele premilinarii gazdele au reușit o singură victorie, cu Finlanda, înregistrând și două remize și o înfrângere. Maghiarii au marcat doar de două ori acasă, în aceste preliminarii. Opt dintre punctele lor au fost scoase în deplasare.

Irlanda de Nord are un meci mai greu decît o arată situaţia în grupă. Liderul grupei F joacă împotriva codaşei Grecia, care rămîne un adversar incomod, cu jucători de clasă. Elenii au marcat doar 2 goluri în aceste preliminarii, cea mai slabă din ultimele decenii. Nord-irlandezii sînt uşor favoriţi şi cu 3 puncte diseară se califică la turneul final.