EURO 2016. Veste bună pentru tricolori. Anunţ IMPORTANT făcut de selecţionerul Greciei

EURO 2016. Naţionala Greciei este principala adversară a României în preliminariile Campionatului European de Fotbal care va avea loc peste doi ani în Franţa, dar Fernando Santos, selecţionerul care i-a calificat pe eleni la Euro 2012 şi CM 2014 va părăsi postul după Mondialele din Brazilia.

27 feb. 2014, 06:40
EURO 2016. Veste bună pentru tricolori. Anunţ IMPORTANT făcut de selecţionerul Greciei

EURO 2016. Federaţia Greacă de Fotbal este aşteptată să facă un anunţ important zilele acestea, când are programată o conferinţă de presă în care se va anunţa lotul de jucători chemaţi la echipa reprezentativă pentru meciul amical de săptămâna viitoare, cu Coreea de Sud.

Citeşte şi EURO 2016. Piţurcă: Avem grupă ACCESIBILĂ, dar avem nevoie de jucători cu care să emitem pretenţii

Presa de la Atena scrie că despărţirea de antrenorul Fernando Santos este iminentă, mai ales că acestuia îi expiră contractul după Mondialele din Brazilia. Deşi oficialii forului elen şi-ar dori ca lusitanul să continue, după ce a calificat naţionala la două turnee finale, acesta şi-ar fi exprimat deja intenţia de a părăsi postul pe care îl ocupă din 2010, el dorind să preia o echipă de club.

Citeşte şi TRAGERE LA SORŢI EURO 2016. Sondaj: Se va califica ROMÂNIA la Campionatul European?

Palmaresul lui Fernando Santos în funcţia de selecţioner al Greciei este de-a dreptul impresionant, el având 24 de victorii, 13 egaluri şi doar 4 înfrângeri.

Fernando Santos are 59 de ani, a fost fundaş stânga la Maritimo Funchal şi Estoril, iar ca antrenor are în palmares un titlu de campion al Portugaliei, câte două Cupe şi Supercupe ale Portugaliei (toate cu FC Porto) şi o Cupă a Greciei, cu AEK Atena.

Citeşte şi EURO 2016: România, ajutată de UEFA la duelul cu Grecia