EURO 2021. Nicuşor Dan: „Avem verde de la UEFA pentru gazon”

Nicuşor Dan a anunţat că gazonul de la Arena Naţională este pregătit pentru Campionatul European din luna iunie. Pentru prima oară în istoria competiției, meciurile vor fi găzduite de stadioane din 12 orașe, inclusiv București.

11 mai 2021, 11:42
EURO 2021. Nicuşor Dan: „Avem verde de la UEFA pentru gazon”

EURO 2021. Primarul Capitalei a verificat personal, marţi dimineaţă, dacă gazonul de la Arena Naţională este pregătit pentru meciurile Campionatului European din luna iunie.

EURO 2021. Anunţul făcut de Nicuşor Dan

Citeşte şi Nicuşor Dan a fost somat de USR. Formaţiunea politică a cerut organizarea de urgenţă a unei dezbateri privind transportul public!

„Avem ‘verde’ și de la UEFA pentru gazon. Azi dimineață am dorit să aflu personal și de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiți la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Așadar, suntem în grafic.

Am avut o discuție și cu echipa din România, care a obținut acest rezultat de etapă. Și le-am cerut să mențină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulțumesc lui Greg Wahtley – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă și îl așteptăm la meciuri”, a scris pe facebook primarul general al Capitalei.

Turneul final al Campionatului European de fotbal se desfășoară în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021, într-un format cu 24 de echipe. Pentru prima oară în istoria competiției, meciurile vor fi găzduite de stadioane din 12 orașe, inclusiv București.

Arena Națională va găzdui patru meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European în vară, trei din faza grupelor și unul din optimile de finală.

14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00
18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00
22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00
29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00

Citeşte şi Gabriela Firea, nemiloasă cu Guvernul Cîţu şi Nicuşor Dan. „6 luni a durat mirajul dreptei unite. Ar trebui să le fie ruşine pentru toate minciunile”