Europa League: Steaua – AEK Larnaca se dispută cu casa închisă

Suporterii Stelei se întorc la stadion. Clubul "roş-albastru" a vândut aproape toate biletele tipărite pentru meciul cu AEK Larnaca, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, şi foarte probabil până la ora meciului acestea vor fi epuizate.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 17:27
Europa League: Steaua – AEK Larnaca se dispută cu casa închisă

Victoria cu Dinamo i-a reîntors pe fanii Stelei cu faţa spre echipă. Aceştia au luat cu asalt casele de bilete la meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, iar acum au făcut-o din nou înaintea partidei de miercuri, cu AEK Larnaca, ultima din grupele Europa League.

FC Steaua a tipărit 50.000 de bilete pentru acest joc, iar marţi după-amiază se vânduseră peste 90% dintre ele. Astfel, sunt mari şanse ca jocul să se dispute cu casa închisă, performanţă pe care „roş-albaştrii” nu au mai realizat-o de multă vreme.

Pentru a-i motiva pe suporteri să vină la stadion, conducerea Stelei a fixat preţuri rezonabile pentru acest ultim joc din grupele Europa League. La peluze biletele costă 10 lei, la inelul superior, şi 15 lei, la cel inferior, la tribuna a doua 20 (inel superior) şi 30 de lei (inel inferior). Biletele la cele trei categorii VIP costă 50, 75 şi 1100 de lei. De sâmbătă până luni, FC Steaua vânduse deja 30.000 de bilete, iar marţi au fost duse la casele de la Naţional Arena încă 20.000 de bilete, cererea fiind în continuare extrem de ridicată.

Partida Steaua – AEK Larnaca se va disputa miercuri, la ora 22.05, pe Naţional Arena. Echipa antrenată de Ilie Stan are nevoie de victorie şi, în plus, Maccabi Haifa nu trebuie să câştige cu Schalke 04.