Europa League: United, City şi Valencia, printre posibilii adversari ai Stelei

Steaua a obţinut biletele pentru 16-imile Europa League, iar acum aşteaptă tragerea la sorţi de vineri pentru a-şi afla adversara de anul viitor. "Roş-albaştrii" nu vor avea o misiune uşoară pentru că nu vor fi capi de serie.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 04:19
Europa League: United, City şi Valencia, printre posibilii adversari ai Stelei

Manchester United, Manchester City sau Valencia se numără printre posibilele adversare ale Stelei din 16-imile Europa League.

Steaua va face parte din urna a doua la tragerea la sorţi a meciurilor din 16-imile Europa League, programată vineri la ora 14.00, la Nyon. Astfel, în calea echipei antrenate de Ilie Stan va ieşi fie o echipă ajunsă în această fază din Liga Campionilor, fie una dintre cele care au câştigat grupele Europa League.

Potrivit regulamentului, în urna capilor de serie vor fi incluse cele mai bune patru echipe dintre cele 8 „picate” din Liga Campionilor după ce au ocupat locul trei în grupe. Acestea sunt Manchester City, Manchester United, Olympiacos Pireu şi Valencia.

Până acum se cunosc opt dintre cele 12 câştigătoare ale grupelor Europa League. Steaua nu o mai poate întâlni pe Schalke, pe care a avut-o deja adversară. Astfel, în calea sa ar putea ieşi Sporting Lisabona, Beşiktaş, Athletic Bilbao, Twente, Anderlecht, Standard Liege (câştigă grupa B datorită rezultatelor directe cu Hannover 96), PSV Eindhoven (câştigă grupa C indiferent de rezultatele din ultima etapă) sau Metalist Harkov (câştigă grupa G indiferent de rezultatele din ultima etapă).

Ultimele trei echipe din urna capilor de serie vor fi FC Bruges/Sporting Braga (grupa H), Atletico Madrid/Udinese (grupa I) şi PAOK/Rubin Kazan (grupa A).


loading...
Partenerii noștri