Europarlamentarul Cătălin Ivan îi bate obrazul Monicăi Macovei

Într-o postare pe blogul personal, europarlamentarul Cătălin Ivan a criticat lipsa de reacție a colegei sale din Parlamentul European, Monica Macovei, în legătură cu afirmațiile făcute zilele trecute de către eurodeputatul german Elmar Brok.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 12:41
Europarlamentarul Cătălin Ivan îi bate obrazul Monicăi Macovei

Ivan consideră că europarlamentarul PDL ar fi trebuit să se numere printre primele persoane care să condamne propunerea jignitoare privind amprentarea imigranților enunțată de Elmar Brok, în condițiile în care sunt colegi în cadrul aceleiași familii politice a popularilor europeni (PPE).

Europarlamentarul PSD consideră că Monica Macovei refuză să apere interesele României, preferând să susțină interesele politice de grup prin apărarea colegului ei popular.

„Ca de fiecare dată când românii sunt atacați, jigniți și denigrați, doamna Macovei preferă să se ascundă în spatele unor atacuri politice interne și să ia apărarea colegilor populari în loc să ia apărarea celor care au trimis-o în Parlamentul European. A demonstrat încă o dată că interesele politice de grup sunt cele pentru care luptă și nu interesele românilor”, a scris europarlamentarul PSD pe blogul său.

Cătălin Ivan consideră că este necesar ca Macovei să preia exemplul delegației social-democrate românești în a cere demisia europarlamentarului Elmar Brok.

Elmar Brok a propus săptămâna trecută amprentarea imigranţilor care doresc să profite de beneficiile sociale din statele membre UE, recomandând ca aceștia să fie expulzați cât mai repede în țara de origine.