Tokes Laszlo s-a recăsătorit. Vezi cine e aleasa

Tokes Laszlo s-a recăsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc în Ungaria.

RomaniaTV.net
30 dec. 2013, 13:51
Tokes Laszlo s-a recăsătorit. Vezi cine e aleasa

Ceremonia a avut loc la Gomba, o localitate de lângă Monor, unde noua soţie a lui Tokes, Levay Tunde, este profesoară de muzică, potrivit Mediafax. Nunta din Ungaria s-a desfăşurat în cerc restrâns, cu discreţie, iar potrivit aceloraşi surse la eveniment au participat cei trei fraţi ai lui Tokes Laszlo.

„Europarlamentarul László Tőkés şi profesoara de muzică Levay Tunde s-au căsătorit sâmbătă, 28 decembrie 2013 şi cu ocazia acestui eveniment vă dorim multă fericire, Dumnezeu să binecuvânteze această familie”, se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a europarlamentarului.

Levay Tunde, originară din zona Braşovului, este tot la a doua căsătorie, ea având doi copii cu primul ei soţ, jurnalistul Kristaly Lehel, de care a divorţat în decembrie.

Laszlo Tokes a divorţat în urmă cu doi ani. Procesul de divorţ intentat de soţia europarlamentarului Tokes Laszlo, Tokes Edith, s-a încheiat, în februarie 2011, la Judecătoria Oradea, magistraţii dispunând desfacerea căsătoriei din culpă comună, şi nu din culpa exclusivă a soţului, aşa cum ceruse femeia.

Citeşte şi: Laszlo Tokes se luptă cu fosta soţie pentru avere. CE AVERE au de împărţit


loading...