EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING, 0-4, înfrîngere „olimpică” pentru România!

România - Coreea de Sud, al doilea pentru „tricolori” de la Jocurile Olimpice, se joacă duminică, de la ora României 14:00, livescore pe Romaniatv.net și televizat de TVR 1 și Eurosport 2.

25 iul. 2021, 14:29
EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING, 0-4, înfrîngere „olimpică” pentru România!

EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING

. România înfruntă Coreea de Sud, iar o victorie i-ar garanta prezența în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. Mirel Rădoi are un „coreean” în echipă. Titular în meciul cu Honduras, Marco Dulca se va confrunta cu reprezentativa țării în care s-a născut.

Rădoi pregătește două schimbări importante pentru meciul cu Coreea de Sud. Va începe jocul, probabil, Boboc în flancul stâng, iar Fl. Ștefan, schimbat la pauză cu Hondurasul fiindcă și-a terminat resursele după 45 de minute, va rămâne rezervă. De asemenea, Sefer ar urma să apară din start, în locul lui Valentin Gheorghe.

ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING EUROSPORT LIVE VIDEO 

Min. 90: 0-4, tricolorii sunt umiliţi la Olimpiadă

Min. 84: 0-3, Coreea marchează din penalty

Min. 59: GOL Coreea de Sud! (0-2) Lee şutează din afara careului, mingea e deviată de Valentin Gheorghe şi îl surprinde pe portarul Aioani.

Min. 46: Ion Gheorghe ia al doilea galben, vom juca în inferioritate numerică.

Min.45: Scăpăm de un gol penibil, portarul Aioani scapă mingea printre picioare, dar e salvat de bară.

Min. 34: Greşeală a coreenilor, lovitră liberă indirectă de la 8 m. Nu marcăm nici aşa!

Min. 28: Autogol Marin, ROMANIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO TVR STREAM: 0-1

UPDATE: Echipa aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Coreea de Sud:

12. Aioani – 6. Ghiță, 8. M. Marin (c), 4. Pașcanu – 7. I. Gheorghe, 10. Ciobanu, 18. Dulca, 2. Boboc – 21. Sefer, 9. Ganea, 20. Dobre.
Rezerve: 1. Popa, 5. Băluță, 11. V. Gheorghe, 13. Florescu, 15. Chindriș, 17. R. Grigore, 19. Sîntean
Selecționer: Mirel Rădoi

UPDATE: Honduras a învins cu 3-2 pe Noua Zeelandă astfel că situaţia se complică în grupă, tricolorii nu trebuie să piardă sau să nu piardă la scor, golaverajul fiind criteriul principal de departajare în caz d egealitate de puncte.

România – Coreea de Sud, echipe probabile:
ROMÂNIA: Aioani – Ghiță, M. Marin, Pașcanu – Rațiu, A. Ciobanu, M. Dulca, Boboc – Al. Dobre, Sefer – Ganea
Rezerve: M. Popa, Târnovanu, Fl. Ștefan, R. Grigore, Chindriș, T. Băluță, Florescu, I. Gheorghe, V. Gheorghe, Deaconu, Sântean
Antrenor: Mirel Rădoi

COREEA DE SUD: Song Bum-keun – Lee You-hyeon, Jeong Tae-wook, Lee Sang-min, Kang Yoon-sung – Um Won-sang, Lee Kang-in, Won Du-jae, Kim Dong-hyun, Kwon Chang-hoon – Hwang Ui-jo
Rezerve: Ahn Joon-soo, An Chan-gi, Kim Jae-woo, Park Ji-soo, Seol Young-woo, Kim Jin-ya, Jeong Seung-won, Lee Dong-gyeong, Kim Jin-kyu, Song Min-kyu, Lee Dong-jun
Antrenor: Kim Hak-bum

ROMANIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO TVR STREAM: Un nou meci tare la Jocurile Olimpice
ROMÂNIA – COREEA DE SUD LA JOCURILE OLIMPICE. CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE SUD-COREENI
CALIFICARE. A câștigat grupa preliminară organizată în Cambodgia după 6-1 cu gazdele, 8-0 cu Taipei și 2-2 cu Australia. La turneul final de calificare din Thailanda a câștigat din nou grupa, de data aceasta după 1-0 cu China, 2-1 cu Iran și 2-1 cu Uzbekistan. Drumul spre primul titlu de campioană U23 a Asiei a continuat prin 2-1 cu Iordania, 2-0 cu Australia și 1-0 cu Arabia Saudită.

EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING EXPERIENȚĂ. Are 7 prezențe la Jocurile Olimpice, consecutive, între edițiile 1992 și 2016. În patru rânduri s-a oprit în faza grupelor, de două ori a ajuns în sferturile finală iar în 2012 a câștigat medalia de bronz după eliminarea Marii Britanii în sferturi, 0-3 cu Brazilia și 2-0 cu Japonia. La ultima ediție a câștigat grupa cu Germania, Mexic și Fiji, pierzând însă 0-1 cu Honduras.

EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING DEBUT. Au pierdut cumva surprinzător cu Noua Zeelandă la startul grupei, 0-1. Atât valoarea lotului, cât și avantajele unei adaptări facile la fusul orar și umiditate fiind anulate. Au dominat însă autoritar partida, la nivel de posesie, șuturi spre poartă și cornere, cu un 4-4-1-1 foarte mobil în ofensivă. Au primit golul în minutul 70, la practic singura fază periculoasă a adversarilor.

TOKYO 2020. Programul de duminică al sportivilor români, naţionala de fotbal va juca împtriva Coreii de Sud
EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING LOT. Din cei 22 de jucători, 20 provind din fotbalul intern. Estimat la 30 de milioane de euro, este cel mai bine cotat lot, peste România (17), Noua Zeelandă (14) și Honduras (4), cu 5 fotbaliști de peste 1 milion de euro dincolo de “stranieri”. Mijlocașul ofensiv Lee Kang-In de la Valencia, un star în devenire de doar 20 de ani, alături de vârful Hwang de la Bordeaux, 28 de ani, reprezintă numele de referință ale asiaticilor.

EUROSPORT LIVE VIDEO ROMÂNIA – COREEA DE SUD STREAMING SELECȚIONER. Sud-coreeanul Kim Hak-Bum (61 ani) pregătește din 2018 reprezentativa olimpică, an în care a câștigat și Jocurile Asiei la acest nivel de vârstă. Anterior a pregătit cluburi din țara natală și China, devenind campion al Coreei de Sud în 2006 cu Seongnam.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie – 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.

Echipa olimpică de fotbal întâlneşte duminică Coreea de Sud. Marius Marin:„Atitudinea bate talentul”
Tricolorii întâlnesc duminică, de la ora 14.00 (ora României), pe Kashima Soccer Stadium, reprezentativa Coreei de Sud. Elevii lui Mirel Rădoi vor evolua în echipament complet alb, în timp ce adversarii vor juca în roşu.

Sud coreenii au refuzat fotografia obişnuită, cu ambele echipamente, invocând contextul COVID.

Cu o zi înainte de cel de al doilea meci de la Tokyo, căpitanul Marius Marin a analizat cu optimism partida, într-un interviu video difuzat de frf.ro.

Convins că atitudinea şi motivaţia pot fi decisive, Marin a spus: “Trebuie să intrăm tare, să cântăm tare încă de la imn, s-a văzut cu Honduras că ne-a dat un avantaj!”

Analizând rolul pe care l-a primit în meciul cu Honduras, căpitanul olimpicilor a mai spus: “A fost debutul meu ca fundaş central. Dar, la acest turneu, şi în poartă dacă te bagă, trebuie să răspunzi şi să faci performanţă!”

“Coreea de Sud aleargă mult şi pasează mult, dar nu e suficient. Dacă vom avea atitudine, atitudinea bate talentul”, a mai declarat Marin, în acelaşi ton optimist.

Meciul de duminică va fi condus de o brigadă din Venezuela, avându-l la centru pe arbitrul Jesus Valenzuela (37 ani), asistat de Tulio Moreno şi Lubin Torrealba. Al patrulea oficial este Ivan Barton, din Slovenia.

Tot duminică se joacă şi cealaltă partidă din grupă, dintre Noua Zeelandă şi Honduras (ora locală 17:00, 11.00 ora României), la Kashima.