EUROVISION 2012. Elena de la Mandinga mai face o GAFĂ: A UITAT versurile în finala pentru juriu

Problemele continuă pentru Mandinga, la Eurovision. După ce a avut probleme cu casca în semifinală, Elena a uitat vreme de câteva secunde versurile piesei, în finala pentru juriu de vineri seară.

RomaniaTV.net
26 mai 2012, 11:31
EUROVISION 2012. Elena de la Mandinga mai face o GAFĂ: A UITAT versurile în finala pentru juriu

Greşeala ne va costa, deoarece juriul de specialitate din fiecare ţară a acordat deja punctajele, ce au o pondere de 50% din rezultatele finale. Mare finală va avea loc în această seară şi va fi urmărită de 125 de milioane de telespectatori. România va intra a paisprezecea în concurs.

Elena a greşit tocmai refrenul, cea mai simplă parte a piesei. Eroarea ne poate costa scump, deoarece juriul a penalizat-o, iar punctajul obţinut aseară în finala juriului înseamnă 50% din rezultatul final, decis în această seară. O altă greşeală din finala de aseară îi aparţine lui Loreen, reprezentanta Suediei, favorită la marele premiu. Suedeza s-a înecat cu o bucăţică de polistiren, care simula o ninsoare pe scenă.

Finala Eurovision 2012 are loc sâmbătă seară, la Baku, Azerbaijan. România este cel de-al 14-lea concurent în finala Eurovision. Concursul, care va avea loc sâmbătă seară, va fi urmărit de 125 de milioane de telespectatori. România se bate pentru prima poziţie cu principalele favorite: Suedia, cu melodia „Euphoria” a lui Loreen şi cu Rusia, care participă cu „Party for everybody” a deja celebrelor Bunicuţe din Buranovo.

Melodia „Zaleilah”, cu care trupa Mandinga reprezintă sâmbătă seară România la concursul Eurovision, este catalogată de ziariştii agenţiei Associated Press drept un „talmeş-balmeş global”  cu trompete cubaneze, salsa şi cimpoaie ce emană o frenezie  ţigănească.