EUROVISION 2014 LIVE VIDEO TVR: Hai România!

EUROVISION 2014 LIVE VIDEO TVR: Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, intră pe poziţia a şasea în finala concursului care are loc în această seară, în Copenhaga, se arată pe site-ul eurovision.tv.   

RomaniaTV.net
10 mai 2014, 19:30
EUROVISION 2014 LIVE VIDEO TVR: Hai România!

EUROVISION 2014 LIVE VIDEO TVR: 37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala din această seară vor participa 26 de ţări.

Ordinea de intrare în concurs a fost stabilită de producătorii show-ului şi aprobată de administratorul executiv al European Broadcasting Union (EBU), Jon Ola Sand, şi de preşedintele Grupului de referinţă, Dr. Frank-Dieter Freiling.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision 2014, după ce au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală, care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

EUROVISION 2014 LIVE VIDEO

După reuşita din semifinală şi o repetiţie cu public, votată de juriile internaţionale, unde s-au prezentat excelent, artiştii români sunt optimişti în privinţa acestei seri: „Suntem tare fericiţi! Am trecut de un punct greu şi acum ne pregătim să dăm tot ce avem mai bun pentru finală şi, cu ajutorul tuturor românilor, Dumnezeu poate aduce România pe locul I la Eurovision. Putem să arătăm că suntem puternici şi că suntem uniţi întotdeauna. Vă mulţumim, dragi români, că aţi adus miracolul mai aproape, ajutându-ne să ajungem în finală! Vă iubim! Hai România!”, sunt gândurile Paulei înainte de seara cea mare. La rândul său, Ovi este conştient de asemenea, că succesul într-un astfel de concurs depinde atât de cei de pe scenă, cât şi de cei care îi urmăresc: „Am ajuns în punctul în care nu mai ţine doar de noi un eventual loc I, pe care, de altfel, ni-l dorim foarte mult. Acum ţine mult şi de şansă, precum şi de ce va alege publicul.” 

EUROVISION 2014 LIVE VIDEO. Finala Eurovision 2014 de la Copenhaga este transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi tvrplus.ro, de la ora 22.00, fiind precedată de Studio Eurovision, cu Nicolle Stănese. Rezultatele votului publicului din România vor fi anunţate, ca şi în ultimii ani, de Sonia Argint Ionescu. România va fi a opta ţară care va anunţa voturile sale în această seară.

În finala de sâmbătă, votează din nou românii din diaspora, Paula Seling & OVI având numărul 06 în concurs. Pot vota pentru România telespectatorii din Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Olanda, Ucraina, Marea Britanie. Din Albania şi San Marino, Paula şi Ovi, ca şi ceilalţi concurenţi, primesc note numai de la juriul de specialitate. Pentru românii aflaţi în ţările de mai sus, în timpul show-ului televiziunilor publice care transmit în direct finala Eurovision, se va afişa numărul la care se poate vota. Votaţi 06 şi susţineţi România la Eurovision 2014!

Tabel de vot pentru România