EUROVISION 2015. Voltaj încearcă să răstoarne pronosticurile. Care sunt cotele ca România să câştige

EUROVISION 2015. Trupa Voltaj, reprezentanta României la concursul Eurovision, are şanse minime să prindă Top 10 în concursul de sâmbătă seara, conform cotelor de la casele de pariuri.

22 mai 2015, 06:56
EUROVISION 2015. Voltaj încearcă să răstoarne pronosticurile. Care sunt cotele ca România să câştige

EUROVISION 2015. România a obţinut marţi calificarea în finala concursului Eurovision, care va avea loc sâmbătă seara, la Viena, dar şansele trupei Voltaj de a câştiga trofeul sunt practic nule. Mai mult, conform cotelor de la casele de pariuri, băieţii noştri au şanse mici să prindă până şi Top 10.

EUROVISION 2015. Cu o cotă de 3,20, România este plasată de bookmakeri pe locul 15 într-un top al şanselor de a se clasa în Top 10. Primele clasate cu şanse de calificare sunt Suedia, Rusia, Italia, Australia, Estonia, Belgia, Norvegia, Azerbaidjan, Slovenia şi Georgia. În topul câştigătorilor, România se află pe locul 21, cu o cotă de 101 să câştige Eurovisionul.

Citeşte şi EUROVISION 2015: Patriarhul Rusiei, Kirill, speră într-un INSUCCES al ţării sale. Este dezgustat de concurs

EUROVIOSION 2015. Concursul va avea patru prezentatori, Alice Tumler, Mirijam Weichselbraun, Arabella Kiesbauer și Conchita Wurst, câștigătoarea ediției Eurovision de anul trecut, care va găzdui celebra Cameră verde la Eurovision 2015. În privinţa jurizării, şi în acest an, există un juriu de specialitate în fiecare ţară, dar şi un sistem de televot, astfel: punctele oferite de fiecare ţară participantă în timpul finalei sunt rezultatul unei medii între voturile publicului (50%) şi voturile unui juriu format din specialişti sau personalităţi din domeniul muzicii (50%).

Citeşte şi EUROVISION 2015: Cu cine se bate Voltaj în FINALA EUROVISION