Eurovision 2021 va avea loc în luna mai la Rotterdam. Tema concursului va fi neschimbată

Organizatorii Eurovision au anunțat luni datele pentru evenimentul de anul viitor de la Rotterdam, dar și faptul că tema ”Open Up” , cea care era stabilită pentru ediția din acest an, va fi păstrată.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 16:08
Eurovision 2021 va avea loc în luna mai la Rotterdam. Tema concursului va fi neschimbată

Semifinalele concursului vor avea loc pe 18 și 20 mai, iar finala pe 22 mai. Reprezentanții ai 41 de țări vor participa la concursul muzical de la Rotterdam, Țările de Jos.

Citește și: Eurovision 2020 a fost anulat din cauza noului coronavirus. Anunţul făcut de organizator

Formatul evenimentului nu este încă stabilit, având în vedere evoluţia pandemiei, însă European Broadcasting Union, asociaţia care organizează evenimentului, a transmis că lucrează cu patru scenarii. Începând cu o versiune relativ normală a concursului până la una în contextul în care Olanda ar fi în carantină în acea perioadă. În acest ultim caz, recitalurile vor avea loc fără public.

De asemenea, organizatorii susține că reprezentanțiile live cu un număr mare de spectatori și distanțare fizică ar trebui să fie poisibile anul viitor pe Arena Ahoy din Rotterdam.

Piesele care au fost alese pentru ediţia 2020 nu vor mai fi eligibile, iar 19 ţări participante au spus că vor trimite acelaşi artist sau grup la ediţia din 2021.


loading...
Partenerii noștri