EVALUARE NATIONALA 2014 EDU.RO, MATEMATICĂ: „Subiecte de Olimpiadă. Va fi dezastru”. BAREM MATEMATICA

BAREM MATEMATICA EVALUARE NATIONALA 2014: Elevii de clasa a VIII-a au dat miercuri examen la matematica. profesorii susţin că subiectele au fost mai grele ca în anii precedenţi.

RomaniaTV.net
25 iun. 2014, 08:55

BAREM MATEMATICA EVALUARE NATIONALA 2014: Profesorii spun că subiectele la testele de Evaluare Națională la Matematică sunt mult mai grele față de anii precedenți. Gradul de dificulate este mult mai ridicat, iar elevilor le va lua mult mai mult să le rezolve. De asemenea, dascălii mai spun că nu se așteaptă la foarte multe note de 10, având în vedere complexitatea subiectelor, majoritatea lor fiind probleme de geometrie.

“Subiectele mi s-au părut destul de ușoare. Au fost și părți care mi s-au părut mai dificile, dar cred că voi lua nota opt. M-am pregătit tot anul pentru acest examen”, a declarat pentru VoceaTransilvaniei.ro Răzvan Dobra, unul dintre primii elevi care a ieșit din examen la școala Generală cu clasele I-VIII Lucian Blaga din Baia Mare, potrivit Vocea Transilvaniei.

Elevii din Maramureș au fost printre printre primii care au rezolvat subiectele la această probă:

” Să rezolv subiectul cap-coadă mi-a luat 70 de minute. Nu mi s-a părut foarte dificil, doar cea de a treia problemă mi-a dat ceva de furcă, dar am rezolvat-o și pe aceea. Sper să iau un 8,50 la acest examen”, ne-a declarat Iulia Erdei.

Totuși, sunt elevii care recunosc că pentru a fi scutiți de emoții la acest examen au luat meditații tot anul școlar.

“La matematică am luat meditații tot anul, și probabil de aceea subiectele nu mi s-au părut foarte dificile. Sper că și colegii mei să rezolve la fel de bine ca și mine, pentru că sunt copii deștepți”, ne-a spus la ieșirea din examen Andrei Gherghel.

 Barem Matematica Evaluarea Nationala 2014. Barem Matematica Edu.ro SUBIECTE ȘI BAREM LA EVALUAREA NATIONALA CLASA A VIII-A Matematica. Barem Matematica Evaluarea Nationala 2014.  Peste 166.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a au fost asteptaţi la  la cele trei probe scrise  ale examenului de Evaluare Naţionala, al cărui rezultat va avea o pondere de 75% în media de intrare la liceu. Evaluarea Naţională din acest an a început luni şi s-a încheiat miercuri şi cuprinde trei probe scrise: Limba română, Limba maternă şi Matematică.

Barem Matematica Evaluarea Nationala 2014. Barem Matematica Edu.ro SUBIECTE ȘI BAREM LA EVALUAREA NATIONALA CLASA A VIII-A Matematica. Barem Matematica Evaluarea Nationala 2014. Examenul Evaluare Naţională 2014 a început pe 23 iunie, iar rezultatele obţinute în urma celor două, respectiv, trei probe scrise sunt mai importante decât în anii anteriori pentru că vor reprezenta 75% din media de admitere la liceu. Vocea Transilvaniei.ro va prezenta în timp real toate informaţiile despre Evaluarea Nationala calendar, subiecte, rezultate şi admitere la liceu 2014.