EVENIMENT astral de impact major pentru zodii: Lordul karmei revine în Pești după 27 de ani. Ce surprize ne aduce Saturn?

Peștii guvernează industria divertismentului și este probabil ca în următorii doi ani, odată cu tranzitarea lui Saturn prin acest semn, să vedem o creștere a garanțiilor și protecțiilor pe măsură ce crește simțul responsabilității colective.

03 mart. 2023, 07:15
EVENIMENT astral de impact major pentru zodii: Lordul karmei revine în Pești după 27 de ani. Ce surprize ne aduce Saturn?

Saturn, planeta responsabilității, structurii, limitărilor și karmei, își schimbă semnele pe 7 Martie 2023. Încheind călătoria de doi ani prin Vărsător, această planetă foarte matură se va muta în Peștii profund spirituali, ultimul semn al zodiacului. .

Saturn a fost ultima dată în Pești între 1993 și 1996. Aceasta a fost o perioadă în care cultura pop a fost la apogeu și a fost, de asemenea, o perioadă de panică morală, în special cu privire la efectele jocurilor video violente asupra copiilor. Aceasta a fost o influență tipică „Saturn în Pești”, în încercarea de a folosi autoritatea pentru a cenzura sau dicta ceea ce îi influențează pe alții.

Horoscop Casandra. Ce zodii vor avea noroc la sfârşitul săptămânii
În timp ce Saturn a fost în Vărsător, din martie 2020 încoace, lumea s-a confruntat cu limitarea fără precedent a libertății și individualității (conduse de Vărsător), din cauza pandemiei de Covid-19.

Pe măsură ce Saturn ajunge în Pești, încă avem de-a face cu efectele ulterioare ale acestui lucru, în special cu efectele blocării asupra sănătății mintale.
Cu dependența și problemele de sănătate mintală la cote maxime, putem spera că tranzitul lui Saturn prin Pești va duce la câteva soluții concrete pentru a aborda această criză în creștere. Cel puțin, problemele de genul acesta vor fi luate mai în serios.

Un alt lucru care trebuie luat mai în serios va fi spiritualitatea noastră. Probabil că ne dorim o utilizare mai practică a credințelor noastre, astfel încât practicile spirituale pe care le putem încorpora în viața de zi cu zi vor crește în popularitate. Tai chi, yoga și meditația vor deveni importante, pe măsură ce știința începe să înțeleagă beneficiile lor pentru sănătatea, bunăstarea și fericirea de zi cu zi.

De asemenea, s-ar putea să vedem o creștere a oamenilor care apelează la metodele de prezicere și analiza viselor pentru a încerca să dea un sens practic vieții lor și pentru a ajuta la luarea deciziilor.

Peștii guvernează industria divertismentului și este probabil ca în următorii doi ani, odată cu tranzitarea lui Saturn prin acest semn, să vedem o creștere a garanțiilor și protecțiilor pe măsură ce crește simțul responsabilității colective.

MESAJE INGERI pentru zodii. Ce semne astrale sunt binecuvântate în luna martie 2023

La nivel personal, tranzitul lui Saturn prin Pești oferă o bază foarte utilă pentru emoțiile turbulente.
Bunul simț poate prevala chiar și în cele mai dificile circumstanțe, iar pentru oricine se simte pierdut ca o navă pe mare, această influență va fi un port sigur în timpul unei furtuni.

Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că Saturn în Pești poate limita sau reduce imaginația. Poate fi mai greu să găsești inspirație, iar creativitatea este probabil să fie într-o scădere. Cei cu suflete sensibile, mistice, se pot trezi ocoliți în favoarea celor cu răspunsuri practice la problemele zilei.

Iată o imagine de ansamblu asupra a ceea ce va însemna tranzitul lui Saturn prin Pești pentru semnul TĂU. Dacă Saturn este conducătorul tău planetar (adică Capricorn și, din punct de vedere istoric, Vărsător), atunci acest tranzit va fi deosebit de remarcabil pentru tine.

De asemenea, îi veți simți mai puternic efectele dacă unul dintre aceste semne este ascendentul sau semnul Lunii, sau dacă Saturn din harta natală este aproape de un unghi important al hărții sau aduce aspecte majore altor planete.

Saturn în Pești pentru Berbec (Berbec: 20 Martie – 19 Aprilie)
Acest tranzit marchează sfârșitul unui ciclu karmic pentru tine și acesta poate fi un proces inconfortabil. Așteaptă-te să petreci timp sortând prin subconștientul tău, procesând traume din trecut și învățând să te împaci cu greșelile tale. În cele din urmă, acest lucru va fi foarte eliberator și purificator pentru tine, dar nu va fi ușor în fiecare zi. Trebuie să scapi de atașamentele nesănătoase; practică acceptarea în schimb și permite Universului să îți livreze.

Saturn în Pești pentru Taur (Taurului: 20 Aprilie – 20 Mai)
În următorii doi ani, Saturn te va ajuta să îți reevaluezii scopurile și obiectivele pe termen lung. Aceasta poate fi o perioadă excepțional de productivă, permițându-ți să pregătești o hartă a rutei pas cu pas către destinația aleasă. Unele prietenii și asocieri vor deveni mai serioase, dacă simți că oamenii îți împărtășesc ideile – dar unele se vor sfârși fără îndoială pe măsură ce vei pierde oamenii cu care împărtășești doar o conexiune superficială.

Saturn în Pești pentru Gemeni (Gemeni: 21 Mai – 20 Iunie)
Odată cu trecerea lui Saturn în partea de sus a topului tău, vei începe să vezi acum rezultate pentru munca ta grea din ultimii 12-14 ani. Poți obține un succes considerabil în carieră – sau poți decide că ai mers cât de departe poți, ceea ce duce la o schimbare completă de direcție. Ambițiile tale sunt foarte puternice și va trebui să te ferești pentru o perioadă de o atitudine de workaholic. Nu permite succesului să vină cu un preț mare pentru viața ta personală, bunăstarea sau fericirea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.