EVENIMENT astral MAJOR 9-15 martie 2023. Marele Benefic Jupiter și Micuțul Vindecător Chrion deschid un portal puternic de vindecare

Jupiter și Chiron care se reunesc în semnul înflăcărat al Berbecului, ne ghidează pentru a aprecia că rănile sunt o parte a vieții și poate chiar o parte a destinului nostru.

08 mart. 2023, 12:43
EVENIMENT astral MAJOR 9-15 martie 2023. Marele Benefic Jupiter și Micuțul Vindecător Chrion deschid un portal puternic de vindecare

Jupiter şi Chiron îşi unesc puterile. Martie este una dintre cele mai puternice luni din 2023 din cauza tuturor alinierilor cosmice rare și spectaculoase care vor fi desfășurate. Martie, de asemenea, deschide calea pentru sezonul eclipselor, care începe în Aprilie.

Toată această energie cosmică colectivă aduce transformarea, schimbarea și evoluția care ne lovește la nivel sufletului. Este un moment mare de purificare în care eliberăm vechiul și întâmpinăm noul.

Prin toate aceste noi cicluri care se desfășoară, Martie oferă și un puternic portal de vindecare, datorită alinierii lui Jupiter și Chiron în Berbec.

Jupiter + Chiron: un portal puternic de vindecare
Jupiter este planeta expansiunii și abundenței, iar Chiron este un asteroid cunoscut sub numele de”vindecătorul rănit”. Pe măsură ce se reunesc pentru prima dată în 12 ani în perioada 9-15 Martie 2023, un portal puternic va fi deblocat, contribuind la livrarea energiei puternice de vindecare în cele mai adânci colțuri ale minții, corpului și sufletului nostru.

Această vindecare puternică ne va muta către esența noastră, trimițând un efect în lanț în întreaga noastră ființă. Acest puternic moment de vindecare va șterge urmele rănilor din care nu am crezut niciodată că ne vom recupera.

Aceste dureri, acele lucruri de care ne-am gândit că nu ne vom vindeca sau nu le vom uita niciodată, se vor înmuia, se vor topi, vor cădea pentru a fi înlocuite cu integralitate, înțelegere mai profundă, compasiune și forță.

Cu ce tip de femeie ai de furcă în funcție de cifra magică? Numerologul Adam Stavarache a explicat cum putem să descoperim secretele personalității noastre

Aceste cicatrici și răni de luptă vor duce către o viață nouă, ducându-ne în locuri la care nu am fi visat să călătorim până acum. Aceste cicatrici și răni își vor dezlănțui propria putere, ajutându-ne să realizăm plinătatea potențialului nostru.

Așteaptă-te să aibă loc vindecări miracol; așteaptă-te ca frumusețea să se ridice din cele mai întunecate colțuri; așteaptă-te chiar și la o fărâmă de speranță să înflorească din cea mai mare mâhnire.

Pe măsură ce Jupiter și Chiron se reunesc doar o dată la 12 ani, această energie este ceva la care merită să te deschizi.

Fii deschis pentru a primi cadourile vindecătoare care sunt oferite. Deschide-ți inima și mintea știind că există o frumusețe care să fie găsită chiar și în cele mai întunecate colțuri ale tragediei. Chiar și prin coșmarurile prin care ai supraviețuit, vei găsi o cale în care bunătatea este posibilă.

Jupiter și Chiron în Berbec
Jupiter și Chiron care se reunesc în semnul înflăcărat al Berbecului, ne ghidează pentru a aprecia că rănile sunt o parte a vieții și poate chiar o parte a destinului nostru.

Ritual de Luna plină în Fecioară. Cum să profiți la maximum de energia Lunii pline a viermelui din 7-8 martie 2023

Energia Berbecului este înflăcărată, independentă, curajoasă, antreprenorială și îndrăzneață. Este firesc ca acest spirit aventuros să se confrunte cu răni, greșeli și greutăți. O viață bine trăită își cere prețul.

Nu putem simți durere dacă nu am simțit dragoste. Nu ne putem simți tristi dacă nu știm cum se simte adevărata bucurie. Nu putem reuși dacă nu facem greșeli.

Chiron în Berbec ne amintește că prin rănile noastre învățăm, creștem, ne maturizăm și pășim într-o versiune mai completă a noastră.

Unele răni ne pot destabiliza, dar, în timp, aceste răni sunt cele care tind să ne facă din nou întregi. Poate nu în felul în care am fost înainte, ci într-un mod mai conștient. Poate într -un mod care ne face mai mult din cine trebuie să fim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.