Eveniment astrologic MAJOR: Luna Neagră Lilith intră în Fecioară 3 octombrie – 29 iunie 2024. Partea întunecată a personalității iese la suprafață

Luna neagră Lilith, simbolul ancestral al sexualității feminine, pătrunde în semnul zodiacal al Fecioarei, care simbolizează sanctuarul sacru al corpului și al frontierelor acestuia, între 3 octombrie 2023 și 29 iunie 2024.

03 oct. 2023, 08:06
Eveniment astrologic MAJOR: Luna Neagră Lilith intră în Fecioară 3 octombrie – 29 iunie 2024. Partea întunecată a personalității iese la suprafață
Eveniment astrologic MAJOR: Luna Neagră Lilith intră în Fecioară 3 octombrie - 29 iunie 2024. Partea întunecată a personalității iese la suprafață

Lilith comandă retribuția și răzbunarea oriunde apare în harta ta natală, iar odată ce pășește în domeniul perfecțiunii și judecății, este hotărâtă să tragă pe toată lumea cu ea. Lilith este prezentă în toate mitologiile sumeriene, hitite, egiptene și israeliene cel puțin din al treilea mileniu î.Hr. Ea este întruchipată ca o fantezie întunecată rătăcitoare, ca un spirit al vântului, în timp ce alții, cum ar fi israeliții antici, o vedeau ca pe o „vrăjitoare nebună”, furând sămânța bărbaților pentru a ridica o armată de descendenți demonici.

Citește și: Previziuni rune octombrie 2023. O singură zodie are protecţie divină. Vine o perioadă agitată

Fiecare societate patriarhală, în epoca a ceea ce oamenii de știință numesc „culturi dominatoare”, are nevoie de un personaj negative feminin, o efigie a desfrâului, de care să se teamă și pe care să o condamne. Numele ei este Lilith. Ea este portretizată în mitologia biblică ca prima parteneră a lui Adam în Grădina Edenului. Ea a cerut egalitate cu partenerul ei masculine, fapt pentru care a fost alungată din paradis și aruncată în sălbăticia ostilă.

Astrologii o numesc Luna Neagră Lilith

Lilith ca punctul cel mai îndepărtat de orbita Lunii – sau apogeu – când arhetipul feminin este aruncat în vid. Luna reflectă lumina Soarelui și poartă istoria și emoțiile noastre… Dar unde se termină toată suferința asta? Lilith reprezintă toate acele sentimente abjecte, forțe și istorii care au fost alungate din lumina zilei.

Fecioara își trage numele de la arhetipul virginei, care datează de la virginele vestale și marile preotesele, femei care au slujit în templul zeiței Vesta. Fecioara împacă autovalorizarea noastră cu idealele și așteptările societății noastre. Perfecționismul pândește, rezultând în standarde opresive, autoacuzații de neiertat și retribuții glorioase pentru cei care pot adopta o identitate de neinițiat.

Luna neagră Lilith în Fecioară

Dacă ești o persoană cu un talent, care oferi un serviciu lumii, ai fost deja exploatată. Ai fost aruncată în gura lupilor economiei, forțată să-ți vinzi marfa pe rețelele sociale, transformându-te într-un animal de zoo în schimbul promisiunii iluzorii a unui număr mare de urmăritori – oricare ar fi acela. Ai fost plătit insuficient, muncit peste măsură și ignorat. În timp ce îți vinzi serviciile, te-ai vândut ieftin. S-a profitat de pe urma ta într-un fel sau altul. Lilith este curioasă: cum o să te lupți înapoi?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu. Luna neagră vine cu pericole. Eclipsa este pe casă, pe cămin, probleme cu soacrele