Eveniment astrologic rar! Punctul stelar Venus în Balanţă. N-a mai fost așa din 1770. Ce trebuie să știi despre ziua de 22 octombrie

O dată la 8 ani, Venus creează o stea perfectă în cinci colțuri sau un trandafir perfect cu cinci petale în timpul mișcării sale orbitale în jurul Soarelui.

13 oct. 2022, 07:20
Eveniment astrologic rar! Punctul stelar Venus în Balanţă. N-a mai fost așa din 1770. Ce trebuie să știi despre ziua de 22 octombrie

Venus în Balanţă 2022. Evenimentul poartă denumirea de Trandafirul lui Venus sau Steaua lui Venus, o formă geometrică perfectă menită să ne reamintească de frumusețea și ordinea perfectă din Univers.

Stea de dimineață / Stea de seară
Pentru a crea petalele, Venus trece de la a fi o stea de dimineață și o stea de seară. Această tranziție este marcată de alinierea lui Venus cu Soarele, care este cunoscut sub numele de Punctul Stelar Venus. Pe măsură ce Venus și Soarele se unesc, Venus se transformă dintr-o stea de dimineață într-o stea de seară. Venus se schimbă apoi retrograd și se va alinia din nou cu Soarele pentru a deveni o stea de dimineață. Ciclul se repetă apoi.

Cristina Demetrescu a citit în stele: Zodia care primeşte avertismente în octombrie. Se anunţă conflicte în cuplu

Venus în Balanţă 2022. Încă de la începutul anului 2022, Venus călătorește ca o stea a dimineții. Dar acum, pe 22 octombrie 2022, ea se va alinia cu Soarele și se va transforma încet într-o stea de seară. Această transformare poate dura până la 80 de zile, deoarece Venus își îmbină energia cu centrul sistemului nostru solar. La finalul acestei fuziuni, Venus se va separa încet de Soare și va apărea pe cerul serii.

Se spune despre Venus pe cerul serii că ne ajută să activăm sentimentele de iubire de sine, de auto-hrănire și să aducem frumusețea în lumea noastră interioară. Se spune că steaua de dimineață Venus ne ajută să creăm parteneriate, conexiune cu ceilalți și să aducem frumusețe lumii noastre exterioare.

Ultima dată, în 1770
În mod obișnuit, experimentăm câte un punct stelar Venus în fiecare an, dar punctul din octombrie va fi de fapt al doilea din viața noastră. Prima pe care am experimentat-o a fost pe 8 ianuarie 2022.

Ceea ce se adaugă, de asemenea, la semnificația Punctului stelar  Venus din octombrie este că acesta va avea loc în Balanță, semnul său dominant. Venus nu a creat un punct stelar în Balanță din anii 1770, ceea ce face ca aceasta să fie prima dată când experimentăm această energie.

Mai mult, Venus va fi, de asemenea, în conjuncție cu planeta pitică, Haumea, care poartă numele zeiței hawaiane a nașterii. În plus, Saturn iese din retrograde în această zi și suntem în plin sezon al eclipselor! Acest lucru generează energie intensă și transformatoare cu care să lucrăm, mai ales când vine vorba de relațiile noastre, problemele inimii și expresia femininului.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

Venus în Balanţă 2022. Cum este generat Trandafirul lui Venus
Pe măsură ce Venus orbitează în jurul Soarelui, ea face o frumoasă floare cu cinci petale cunoscută sub numele de Trandafirul lui Venus. Fiecare dintre aceste petale reprezintă un punct de creștere sau un punct de evoluție atunci când vine vorba de iubire, conexiune, valorile noastre și interpretarea noastră a frumuseții.

Trandafirul lui Venus se formează în 8 ani și putem urmări modul în care formarea fiecărei petale a marcat o perioadă de maturitate și ascensiune în relațiile noastre și în chestiunile legate de inimă. Actualul Trandafir al lui Venus a început în iunie 2020. Datele de mai jos marchează viitoarele puncte de stele Venus și vă vor ajuta să urmăriți evoluția energiei Venus în propria viață:

Petala 1 – Un nou ciclu începe
Ne pregătim să trecem printr-un nou ciclu când vine vorba de chestiuni legate de inimă, relații și modul în care percepem frumusețea.

iunie 2020 – Punctul stelar Venus retrograd
martie 2021 – Punctul stelar Venus direct

Petala 2 – Lecțiile lui Venus
Ne îndreptăm mai adânc în lecțiile acestui ciclu Venus. Putem începe să intuim sau să începem să înțelegem mai mult din această călătorie.

ianuarie 2022 – Punctul stelar Venus retrograd
octombrie 2022  – Punctul stelar Venus direct

Petala 3 – Creșterea conștiinței
Conștiința noastră se ridică pe măsură ce suntem la mai mult de jumătatea călătoriei noastre pe Venus. Suntem în apogeul poveștii noastre.

august 2023 – Punctul stelar Venus retrograd
iunie 2024  – Punctul stelar Venus direct

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.