Nicolae Duduianu, înmormântat lângă fiul lui, interlopul Emi Pian. Mobilizare în forţă a Poliţiei şi Jandarmeriei la cimitir

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a fost înmormântat joi la Cimitirul "Tudor Vladimirescu" din Bucureşti. Poliţia a fost mobilizată pentru această înmormântare, poarta cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană fiind păzită de echipaje ale Poliţiei rutiere şi ale Poliţiei locale sector 5.

03 dec. 2020, 16:28
Nicolae Duduianu, înmormântat lângă fiul lui, interlopul Emi Pian. Mobilizare în forţă a Poliţiei şi Jandarmeriei la cimitir

Update. CINCI dube cu mascați la înmormântarea lui Nicolae Duduianu: i-au adus pe Ciprian și Grațian din arest / Poliția LEGITIMEAZĂ oamenii

Polițiști locali, jandarmi şi politişti de la Brigada Rutieră au fost mobilizaţi joi la Cimitirul Tudor Vladimirescu situat  pe Șoseaua Antiaeriană, în Bucureşti, pentru a asigura respectare regulilor anti-COVID-19 la înmormântarea lui Nicolae Duduianu.

Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe cel care a pus bazele clanului Duduianu.

Nicolae Duduianu a murit în noaptea de luni spre marți, în urma unui infarct, în Penitenciarul Mioveni. Acesta a murit chiar cu o lună înainte de a fi eliberat din închisoare. Ulterior, după autopsie, s-a aflat că tatăl lui Emi Pian fusese infectat cu coronavirus. 

Nicolae Duduianu, în vârstă de 77 de ani, era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august.

Înainte ca nenorocirile să se ţină lanţ de clanul Duduianu, Emi Pian reuşise să stea de vorbă cu tatăl său, cel mai probabil într-o permisie a acestuia din închisoare.


Citeşte şi: Clanul Duduianu, trimis în judecată. 13 membri sunt acuzaţi că au şantajat şi tâlhărit manelişti

Discuția dintre cei doi interlopi a fost transmisă LIVE pe Facebook, în inima nopții, la începutul lunii aprilie 2020, iar, la un moment dat, la această discuție au asistat, în direct, aproximativ 4000 de oameni.

 

Cine este Nicolae Duduianu. A pus bazele grupării clanulului Duduienilor

Nicolae Duduianu, zis ”Pian”, era tatăl lui ”Emi Pian”. Alături de fratele său, Ion, din Sintești, Ialomița, au pus bazele clanulului Duduienilor la sfârșitul anilor 80.

În 2019, tatăl lui Emi Pian a fost condamnat la închisoare pentru că a trecut intenționat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar. A fost acuzat de tentativă de omor şi încarcerat la Penitenciarul Mioveni.