Eveniment oribil în România: preot prins în timp ce se masturba în fața unui liceu din Giurgiu. Reacția Episcopiei

Eveniment deosebit de grav în Giurgiu. Un preot-onanist a fost surprins în timp ce se masturba în fața unui liceu oraș. 

12 ian. 2023, 09:28
Eveniment oribil în România: preot prins în timp ce se masturba în fața unui liceu din Giurgiu. Reacția Episcopiei

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut de Poliție, pentru 24 de ore. Individul a fost prins în timp ce făcea gestul oribil în fața unei unități scolare. Preotul se autosatisfăcea în timp ce urmărea tinerele care părăseau liceul din Giurgiu.

Incidentul șocant a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 11 ianuarie, lângă liceul Nicolae Cartojan. Un elev a dat alarma și a chemat polițiștii, să-l salte pe onanist.

„Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu”, au transmis reprezentanții Poliției.

 

Preotul onanist a fost dat afară de Episcopie

 

Gestul grav al bărbatului nu a fost trecut cu vederea de Episcopie, care l-a suspendat pe onanist.

„Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de existența suspiciunii săvârșirii infracțiunii de ‘ultraj contra bunelor moravuri’ de către Pr. Constantin N Mirel de la Parohia Oinacu.

Ținând cont de gravitatea acuzațiilor, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoriului Eparhial.

Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că pe perioada suspendării suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. Duțu Stelian”, a anunțat într-un comunicat Episcopia Giurgiu.