Un bărbat din Giurgiu a fost reținut, după ce şi-a sechestrat și agresat concubina timp de zece zile

Un bărbat din Giurgiu a fost reținut după ce şi-a sechestrat și agresat concubina timp de zece zile. Mama victimei a fost cea care a alertat autoritățile, iar polițiștii l-au reținut pe agresor.

15 nov. 2022, 15:32
Un bărbat din Giurgiu a fost reținut, după ce şi-a sechestrat și agresat concubina timp de zece zile

Un bărbat din Giurgiu a fost reținut după ce şi-a sechestrat și agresat concubina timp de zece zile. Bărbatul a fost reținut după ce mama femeii agresate a alertat autoritățile.

Citește și Un polițist din Cluj este acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În urma apelului disperat al mamei victimei, polițiștii din Giurgiu au mers la adresa indicată și au descoperit o femeie în vârstă de 33 de ani care a declarat că timp de 10 zile a fost închisă în casă şi că, anterior, ea a fost lovită cu un corp dur de concubinul său.

”La data de 08 noiembrie a.c., Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie, de 54 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa este sechestrată la domiciliul unui bărbat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o femeie, de 33 de ani, care a declarat faptul că, timp de aproximatv 10 zile, nu i-a fost permis să părăsească locuinţa, fiind ameninţată şi agresată fizic, de către concubinul său. De asemenea, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., bărbatul în cauză ar fi lovit-o cu un corp dur”, a transmis IPJ Giurgiu.

Potrivit reprezentanților IPJ Giurgiu, polițiștii l-au reținut pe agresor și umrează ca în cursul zilei de marți să fie prezentat instanţei de judecată.

Polițiștii din Giurgiu au emis și un ordin de protecţie provizoriu, bărbatul fiind reţinut după administrarea probatoriului şi după ce femeia a primit rezultatul expertizei medico-legale.

Citește și Caz șocant în Constanța. Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața după ce a primit un pum în față. Agresorul a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare