Eveniment special 21-23 august: Soarele se întâlnește cu Steaua regală Regulus. Ce să faci ca să profiți de energiile Stelei bogăției

În fiecare an, între 21 și 23 august, pe măsură ce Soarele trece peste vârful zodiacului tropical Leu și Fecioară, se întâlnește cu steaua Regulus.

21 aug. 2023, 14:37
Eveniment special 21-23 august: Soarele se întâlnește cu Steaua regală Regulus. Ce să faci ca să profiți de energiile Stelei bogăției

Regulus este una dintre cele patru stele regale, pe care astrologii antici le considerau gardienii sacri a patru porți cosmice situate în colțurile de nord, sud, est și vest ale cerului. Regulus era gardianul porții cosmice nordice, care conține vibrații despre care se spune că ne activează cele mai înalte chakre.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

În aceste câteva zile, conectarea la Sinele nostru Superior, la intuiție și la Ghizii Spirituali se poate simți mai ușoară și mai fluidă.
Putem recunoaște cu mai multă ușurință conexiunea noastră cu cosmosul și cu tot ce este în el.

Pe măsură ce Regulus și poarta cosmică nordică sunt activate, stabileste o intenție ca această energie să coboare din ceruri direct în coroana și în inima ta. Vezi această energie extinzându-se spre exterior, umplându-ti ființa cu un sentiment de apartenență, înțelepciune intuitivă și seninătate.

Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Pe lângă activarea chakrelor superioare, Regulus este, de asemenea, considerată vedeta regalității, succesului și a bogăției. Este cunoscută drept Inima Leului și poate susține cele mai înalte pasiuni, vise și ambiții ale noastre. Dacă iti doresti să atragi mai multă bogăție sau să lansezi o idee de afaceri, lucrul cu Regulus te poate ajuta la capacitatea de a atrage succesul și abundența.

Poti folosi zilele în care Soarele se aliniază cu Regulus pentru a lansa proiecte, a publica lucrări, a semna contracte sau a lua măsuri pentru a-ti atinge visele și obiectivele.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Dacă te miști din inimă, Regulus va munci de două ori din greu pentru a-ți scoate manifestările la lumină.

Dacă ești născut în perioada 21-23 august sau ai vreo planetă în jurul valorii de 0 grade de Fecioară, ai energia norocoasă a lui Regulus de partea ta. Cei născuți cu un Regulus activ prosperă adesea în poziții de conducere și pot descoperi că oamenii se duc în mod natural la ei pentru sfatul lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.