Evenimente astrologice AUGUST 2022. Se atinge punctul culminant!

Toate urcusurile si coborasurile transformarii si constientizarii de sine ajung in punctul maxim. Ramane de vazut ce a inteles fiecare din aceasta perioada.

28 iul. 2022, 22:41
Evenimente astrologice AUGUST 2022. Se atinge punctul culminant!

Evenimente astrologice AUGUST 2022. Incepem ultima luna din vara 2022 si trebuie sa profitam la maximum. Nu ne vom mai intalni cu vara pana in 2023. Parca si tocmai de aceea, luna august 2022 este una dintre cele mai intense si bogate in evenimente astrologice luni din an. Astrologii spun ca tot ce a inceput in 2021 isi atinge punctul culminant.

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. O zodie împacă şi capra, şi varza. Se anunţă schimbări de macaz pe destin
Evenimente astrologice AUGUST 2022. Se face pace cu trecutul?
Luna august incepe sub puterea Soarelui in Leu, perioada din an in care interesul principal este distractia. Oamenii sunt interesati sa straluceasca, sa epateze, sa isi arate talentele. Doar ca nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ. Nu de alta, dar 7 planete sunt retrograde in aceasta perioada. Elemente din trecut revin la lumina pentru a te impaca cu cea a fost. A venit momentul sa tragi linia finala, pentru a te putea concentra spre viitor.

Luna plina in Varsator – 11 august
Luna plina din august se petrece in Varsator, in 11 august. Aduce cu ea oportunitatea de a taia legaturile cu trecutul, odata pentru totdeauna. Desi sunt elemente sau persoane care tot te trag inapoi, ar trebui sa-ti eliberezi mintea pentru a face loc noului, viitorului.

Horoscop Cristina Demetrescu. Urmează 9 luni de coşmar, zodii care au parte numai de piedici în viaţă
Marte in Gemeni – 20 august
Dupa jumatatea lunii august, ochii se muta spre Marte. Planeta actiunii si ambititi se muta in Gemeni. Si e mare lucru! Nu de alta, dar in loc sa petreaca 6 saptamani intr-o zodie, Marte va fi in gemeni 6 luni. Fii atent la temele care se reiau in viata ta pentru ca vei avea de lucru cu ele pana in martie 2023.

Soarele in Fecioara – 22 august
Intrarea Soarelui in Fecioara schimba focusul dinspre distractie spre munca. Semn practic, de Pamant, Fecioara perfectioneaza rutina de dezvoltare personala, nevoia de a gasi un echilibru in viata si de a face totul sa functioneze perfect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...