Evenimente astrologice DECEMBRIE 2020. Intalnirea gigantilor cerului. Totul se schimba!

Dupa eclipsa de Luna de la finalul lui noiembrie, urmeaza o alta. Ziua de 14 decembrie aduce o Luna noua si o eclipsa totala de Soare in Sagetator. Se deschide un portal.

RomaniaTV.net
29 nov. 2020, 10:31
Evenimente astrologice DECEMBRIE 2020. Intalnirea gigantilor cerului. Totul se schimba!

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2020.

Am ajuns in ultima luna a unui an 2020 tumultos. Dupa eclipsa de Luna plina in Gemeni din ultima zi a lui noiembrie, decembrie ne rezerva si el eclipsele sale. Prima va fi eclipsa solara in Sagetator din 14 decembrie. Dar nu aceasta este cea mai mare veste a lunii. Ci mutarea gigantilor din sistemul nostru solar Saturn si Jupiter in zodia Varsatorului. Astfel, Saturn paseste in Varsator in 17 decembrie, iar Jupiter in 19 decembrie, cu doar cateva zile inainte de Solstitiul de iarna (21 decembrie). Aceasta iarna planteaza semintele unei lumi nou-noute. Te intrebi ce inseamna toate acestea pentru tine?

Saturn se intalneste cu Jupiter. In decembrie se schimba totul!
Esti pregatit pentru summit-ul gigantilor? Jupiter si Saturn, cele mai mari planete ale sistemului nostru solar, sunt pregatite pentru lor mare conferinta in care isi vor stabili agenda pentru urmatorii 20-200 de ani. Da, 200 de ani! Adica doua secole! Caci o asa apropiere intre cele doua planete nu a mai fost din 1961, iar urmatoarea va fi in 2080.

Horoscop special: Marele Benefic JUPITER in Capricorn pana pe 20 decembrie 2020, dupa 12 ani! Cine urca pe CELE MAI INALTE

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2020. Solstitiul de iarna din 21 decembrie marcheaza aceasta intalnire importanta, cand Jupiter si Saturn vor fi atat de apropiati pe cer incat vor parea o planeta dubla. Urmeaza un moment de cotitura important. Progrese in tehnologie, civilizatie, intelegere a ceea ce se intampla in jur, toate acestea aduc un capitol complet nou in dezvoltarea noastra. Este timpul sa dam pagina.

Si ce modalitate mai buna de a te pregati pentru schimbare decat o puternica eclipsa. Dupa eclipsa de Luna de la finalul lui noiembrie, urmeaza o alta. Ziua de 14 decembrie aduce o Luna noua si o eclipsa totala de Soare in Sagetator. Se deschide un portal pentru ca tu sa scapi de minciunile si dogmele care nu iti mai folosesc la nimic si sa incepi sa vezi adevarul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.