Evenimente astrologice FEBRUARIE 2024. Luna iubirii fără planete retrograde. Ce perspective ni se deschid  

Luna februarie 2024 este puțin neobișnuită. Tradiționalul pare depășit. Cu noul an deja în desfășurare de o lună, adoptarea unei mentalități mai progresiste devine din ce în ce mai persistentă, datorită vibrațiilor inovatoare ale sezonului Vărsătorului. Astrologii prevăd o perioadă cu o perspectivă mai deschisă la minte.

29 ian. 2024, 23:22
Evenimente astrologice FEBRUARIE 2024. Luna iubirii fără planete retrograde. Ce perspective ni se deschid  

Evenimente astrologice FEBRUARIE 2024:

Mercur intră în Vărsător – 5 februarie
Intrarea lui Mercur în Vărsător aduce brusc idei neconvenționale și te ajută să gândești în afara tiparelor. Discută despre idei cu prietenii și lucrează la planuri pentru schimbare. În aceeași zi, Mercur face conjuncție cu Pluto în Vărsător. Concentrarea poate fi intensă și neobosită, în special când lucrezi la planuri pentru schimbare sau pentru viitorul tău. Fii atent la intuițiile și premonițiile tale.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Evenimente astrologice FEBRUARIE 2024. Luna Nouă în Vărsător – 9 februarie
Înainte de a forma aspectul de Lună nouă, Luna din Vărsător face cuadratură cu Uranus din Taur. Impulsivitatea poate lua locul autocontrolului dacă nu te menții stăpân pe tine. Canalizează o parte din energie într-o schimbare pozitivă și vezi cum te ajută acest lucru.

Apoi, cu  Luna Nouă tot în Vărsător, poate fi un moment excelent pentru a începe o schimbare benefică, pentru a fi mai independent și pentru a experimenta. Lărgește-ți cercul social și lucrează pentru viitor.

Marte intră în Vărsător – 13 februarie
Marte, planeta energiei și a impulsului, intră în Vărsător și aduce entuziasm și motivație pentru schimbare, viitor și neconvențional. Fă pași înainte către visurile tale și îmbrățișează abordări neobișnuite.

Evenimente astrologice FEBRUARIE 2024. Marte în conjuncție cu Pluto în Vărsător -14 februarie
Viitorul poate fi mult mai important pentru tine, și poți simți dorința de a acționa. Poți fi pasionat în privința acestui lucru și poți urmări transformări care te pot propulsa spre visurile tale.

Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui

Venus intră în Vărsător – 16 februarie
Intrarea lui Venus în Vărsător înseamnă că poți experimenta schimbări în relațiile tale, să petreci mai mult timp cu prietenii și să îți deschizi cercul social. Te poți bucura de independență și nonconformism.

Evenimente astrologice FEBRUARIE 2024. Venus în conjuncție cu Pluto în Vărsător –  17  februarie
Pasiunea poate fi puternică și poți fi mai intens în relațiile tale. Acest lucru poate fi minunat pentru romantism sau poți canaliza această energie în mod creativ.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro