Evenimente astrologice IUNIE 2021. Eclipsa, solstitiu, planete retrograde si alte miscari pe cer. Tine-te bine!

Trage o gura de aer proaspat si repara ce e de reparat, amana ce e de amanat, reprogrameaza ce se poate.

29 mai 2021, 07:14
Evenimente astrologice IUNIE 2021. Eclipsa, solstitiu, planete retrograde si alte miscari pe cer. Tine-te bine!

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Sezonul Gemenilor este in plina desfasurare, oferindu-ne sansa de a avea intalniri interesante. De altfel, ce ti-ai putea dori altceva dupa toate aceste luni de restrictii. Totusi, Mercur, planeta care patroneaza zodia, este in miscare retrograda pana aproape de sfarsitul lunii (22 iunie), ceea ce solicita putina precautie cu privire la cuvintele pe care le spui. Dar nu te lasa descurajat. Trage o gura de aer proaspat si repara ce e de reparat, amana ce e de amanat, reprogrameaza ce se poate. Si, in acest fel, poti intoarce in avantajul tau eventualele probleme aparute.

Precautii cu Mercur retrograd
Gemenii guverneaza comunicarea zilnic, de aceea trebuie sa fii atent la conexiunile rapid cu oamenii pe strada, la munca, in familie, cu rudele, cu vecinii. Atentie la mesajele pe care le trimiti prin SMS sau email. De asemenea, pot aparea influente in cee ace priveste tehnologia, aplicatiile. Fii atent la rezervarile pe care le faci. Fii atent la aparatura electronica, la sistemele de securitate. Verifica automobilul, motocicleta la filtrele de aer, de ulei etc.

Venus schimba doua zodii
Inca din a doua zi de iunie, Venus paraseste Gemenii si se muta in Rac, aducand mai multe ocazii pentru reuniuni cu familia, orientarea catre vechi pasiuni sau redecorarea casei. Va prinde bine o astfel de perioada dupa tranzitul destul de agitat prin Gemeni.

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe
Evenimente astrologice IUNIE 2021 Spre finalul lunii, in 27 iunie, Venus se instaleaza in regalul Leu. Asteapta-te la o perioada romantica, jucausa, creativa. Mutarea lui Venus in Leu poate fi declarata una dintre cele mai spectaculoase din acest punct de vedere.

Eclipsa de Soare in Gemeni
Ziua de 10 mai aduce doua evenimente importante. Luna noua in Gemeni acopera Soarele intr-o eclipsa. Este prima eclipsa solara a anului. Discul Lunii acopera total soarele, doar ca, fiind mai departe de Pamant, Luna va lasa Soarele cu o aura stralucitoare.

Aura are o deosebita semnificatie spiritual, fiind simbolul Divinitatii, a Luminii divine care nu lasa intunericul sa domneasca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tensiuni în paradisul conjugal, eclipsa de Lună aduce necazuri


loading...