Evenimente astrologice noiembrie 2023. Focosul Marte se mută în libertinul Săgetător. Se încinge pasiunea, cresc tensiunile! Ce urmează pentru noi toți?

Să aruncăm acum o privire asupra unor tranzite astrologice cheie din seria de evenimente astrologice noiembrie 2023.

31 oct. 2023, 15:36
Evenimente astrologice noiembrie 2023. Focosul Marte se mută în libertinul Săgetător. Se încinge pasiunea, cresc tensiunile! Ce urmează pentru noi toți?

Evenimente astrologice noiembrie 2023. Luna noiembrie 2023 începe sub puternica influență a eclipsei de Lună plină în Taur din 28 noiembrie 2023. Energiile acestei eclipse puternice vor fi prezente pe tot parcursul lunii noiembrie, dar vor începe să se estompeze odată cu începerea unui nou ciclu lunar cu Luna Nouă în Scorpion pe 13 noiembrie.

Eclipsele sunt întotdeauna momente de transformare intensă, așa că nu există nicio îndoială că primele săptămâni ale lunii noiembrie te pot găsi navigând schimbări și tulburări. Viața ta s-ar putea să arate diferit față de cum arăta acum o lună sau chiar o săptămână, așa că ai răbdare cu și fii blând cu tine însuți pe durata procesului.

Eclipsele ne duc întotdeauna acolo unde avem nevoie să fim, chiar dacă la început nu se simte astfel. Această Eclipsă Lunară în Taur a fost și ultima dintr-un ciclu cu care lucrăm din noiembrie 2021, așa că acesta este un ciclu mare de energie care s-a încheiat.  Acordă-ți timp și spațiu pentru a digera tot ceea ce s-a dezvăluit.

Horoscop 2024. Astrologii avertizează: patru zodii vor începe anul nou cu dificultăți

Pe măsură ce ne deplasăm prin lună, planeta focoasă Marte este foarte activă.
Atunci când Marte este activ, lucrurile tind să se încingă și să devină pasionale. Putem simți o energie mai puternică decât de obicei, ceea ce este minunat pentru a face lucruri, pentru a ne simți motivați și pentru a găsi încrederea necesară pentru a face niște salturi de credință.

Totuși, energia lui Marte poate și să alimenteze flăcările. Așa că, dacă ai o situație tensionată în viața ta, prezența lui Marte poate să ducă lucrurile într-un exces. Vestea bună cu Marte este că lucrurile se încing adesea rapid, dar se răcesc repede. Deci, dacă tensiunile cresc, șansele sunt că rezolvarea și ușurarea vor veni rapid.

În mitologie, Marte era adesea înfățișat călărind feroce pe un cal și căruță prin oraș, în drum spre război. Cu toate acestea, există o semnificație mai profundă aici care merită investigată. Cei doi cai care ghidau căruța lui Marte se numeau Phobos și Deimos – însemnând frică și panică. Ca Zeul Războiului, Marte era cunoscut pentru a aduce frică și panică inamicilor săi, dar dacă ne uităm mai profund la această simbolistică, putem vedea că dacă Marte nu prelua controlul asupra fricii și panicii, acestea l-ar călări și ar direcționa cursul căruței sale. În schimb, Marte trebuie să ia în mână „frica și panica” pentru a-și direcționa căruța așa cum dorește. Și acest lucru este valabil și pentru noi.

Frica este parte din viața noastră a tuturor, și poate chiar uneori, panica. O putem lăsa să ne direcționeze cursul vieții dacă îi permitem, sau o putem recunoaște, să o deținem și apoi să o folosim ca și combustibil pentru a ne direcționa propriile căruțe.

Citește și: Horoscop Urania: Neconcordanță între sentimente, intenţii și declaraţii. Luna Nouă în Balanţă şi eclipsa aduc cumpene, dar şi câştiguri

Să aruncăm acum o privire asupra unor tranzite astrologice cheie din seria de evenimente astrologice noiembrie 2023.

3 noiembrie – Soarele în opoziție cu Jupiter
Soarele din Scorpion se află direct opus lui Jupiter în Taur, creând un pod de energie înaltă și bogată. În timp ce energiile Eclipsei vor fi încă puternice, acesta este un moment bun pentru a practica recunoștința și pentru a onora toată abundența din viața voastră. Jupiter este planeta expansiunii, deci este un moment bun pentru a vă concentra pe ceea ce doriți să extindeți în viața voastră. Uneori, Jupiter poate să extindă și o situație cu care ne confruntăm, ghidându-ne să vedem mai mult din adevăr și, sperăm, un drum mai detaliat către o soluție.

4 noiembrie – Saturn iese din retrograd
Saturn revine direct în Pești, după ce a fost retrograd începând cu luna iunie. Saturn este cunoscut ca Marele Nostru Învățător, deci am putea să încheiem o lecție de un fel sau să găsim o nouă claritate cu privire la ceva ce s-a întâmplat pentru noi. Saturn revenind direct poate aduce și valuri de recompense în viețile noastre, ca o stea de aur pe care o primim atunci când am terminat cu succes o sarcină. Fiți atenți la steaua voastră de aur în zilele următoare!

6 noiembrie – Venus în trigon cu Pluto
Venus și Pluto au dansat în jurul nostru pe tot parcursul anului! Dacă te uiți în urmă peste anul de până acum, cum au evoluat relațiile tale? Te simți mai puternic în ele sau încă învăți cum să îți revendici puterea în parteneriatele tale? Pluto este planeta puterii, iar Venus este planeta relațiilor, așa că această pereche ne-a ajutat cu siguranță în această călătorie. Fii atent în această perioadă dacă apar jocuri de putere în relațiile tale. Dacă da, încearcă să te concentrezi pe cum ești ghidat să crești. Ca un plus, Venus în trigon cu Pluto aduce un mare potențial de a întâlni o pereche puternică!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.