EXATLON. Cosmin Cernat a anunţat închiderea concursului. Concurenţii, bulversaţi. „Se va sfârşi în această săptămână”

Concurentii de la Exatlon au primit vestea despre intrarea in faza finala a competitiei de la Cosmin Cernat, pe plaja, inaintea meciului difuzat miercuri seara de KANAL D.

17 mai 2018, 12:38
EXATLON. Cosmin Cernat a anunţat închiderea concursului. Concurenţii, bulversaţi. „Se va sfârşi în această săptămână”

„Urmeaza cea mai grea perioada si cea mai grea saptamana. Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune. Tot ceea ce ati acumulat in aceste luni de zile se va sfarsi in aceasta saptamana”, le-a dezvaluit Cosmin Cernat concurentilor, potrivit kanald.ro.

Citeşte şi EXATLON. Alina, fosta „Războinică”, atacuri dure la adresa lui Vladimir Drăghia. „Mi s-a părut respingător”

„Saptamana urmatoare vor fi 3 eliminari si veti ramane 4. Cei 4 se califica in semifinale. In semifinale vor fi meciuri intre voi. Veti juca intre voi, si din 4 veti ramane doi care veti merge in marea finala, programata miercuri, 23 mai”, a lamurit ulterior Cosmin cum se va desfasura cea mai importanta saptamana din Exatlon.

„Auzind vorbele tale, s-a dat un refresh pentru mine. Ma simt ca si cum as fi intrat din nou in concurs si simt ca sunt pregatit sa duc aceasta saptamana pana la capat”, a marturisit Alex de la Razboinicii.

„Ma bucur ca mai avem putin pana ne revedem familia. In acelasi timp, am foarte mari emotii, se apropie finalul. Am foarte mari emotii”, a spus Larisa de la Faimosii.