EXATLON 11 noiembrie 2018. Un concurent Exatlon părăseşte definitiv competiţia. Indiciu: este vorba de o fată

Emotii mari in jocul pentru eliminare! O fata va parasi competitia Exatlon duminică seară.

RomaniaTV.net
11 nov. 2018, 17:10
EXATLON 11 noiembrie 2018. Un concurent Exatlon părăseşte definitiv competiţia. Indiciu: este vorba de o fată

Update: Iată ce a declarat Paula Vieru după ce a pierdut duelul cu Monica Roșu: „Le mulțumesc că m-au susținut în orice traseu. Este o echipă minunată” Păcat că presiunea competiției îi aduce, uneori, în situații dificile. Sper să se regăsească și, în puținul cat a mai rămas, să redevină echipa de la început. Au toate șansele, sunt oameni puternici. Cât despre duelul de astăzi, mulțumesc, Monica! A fost un duel extraordinar! A pierde împotriva Monicăi Roșu este ceva la care nu te poți gândi. De aia nici nu pot fi supărată că am pierdut astăzi. Experiență ei s-a văzut pe traseu”.

Update: A câștigat Monica Roșu! Concurenta a izbucnit în lacrimi după duelul cu Paula Vieru. Aceasta a spus că, deși și-ar fi dorit să plece acasă, s-a bucurat că a reușit să rămână în continuare în competiție. „Este foarte greu să lupți cu un coleg de al tău. Nici nu am putut să trag foarte tare pe traseu pentru că știam că Paula este nouă, nu am mai făcut traseul care este foarte greu să îl faci de șapte ori sau de câte ori l-am făcut noi. I-am și spus, cum a zis și ea, cine va fi cea mai bună la final va câștiga. Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ceea ce a putut de când a venit aici. Sunt sentimente amestecate, pe de o parte, sincer, îți spun că mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că încă nu e momentul”, a zis Monica Roșu.

Update: O fată de la Faimoși va părăsi competiția. „Player of the week” este Cristina Nedelcu. Fiind prima ei săptămâna, Mădălina Predoi nu poate fi nominalizată. Paula Vieru va juca la eliminare împotriva Monicăi Roșu.

Update: Faimoșii au pierdut!

EXATLON ROMÂNIA, 11 noiembrie 2018. Războinicii au câștigat, sâmbătă, jocul pentru vilă. Deși meciul a fost unul destul de echilibrat și cele două echipe s-au menținut tot timpul aproape la egalitate, Războinicii au avut mai mult noroc la ultimele meciuri și au reușit să păstreze vila.

EXATLON ROMÂNIA, 11 noiembrie 2018. Regulile jocului pentru vila s-au schimbat sâmbătă seară. „Jocul de vila are un sistem de desfășurare extrem de interesant. E, dacă vreți, diferit față de tot ceea ce s-a întâmplat până acum. În prima rundă vom avea 6 meciuri. Dar iată cum: fiecare echipa va trebui să își construiască 3 ștafete, dacă vreți, băiat față. Deci, un băiat și o față vor juca împotriva altui băiat și a unei fete după modelul care se bucură de un spectacol extraordinar, și anume, flag race. O dată vor aruncă fetele, o dată vor aruncă băieții. Deci, această este regulă jocului, avem 6 meciuri în prima rundă”, a anunțat Cosmin Cernat.