EXATLON 15 MARTIE KANAL D LIVE VIDEO: Război în direct, s-au aruncat vorbe grele

EXATLON 15 MARTIE KANAL D LIVE VIDEO: Anca si Rafaela s-au aflat din nou fata in fata si au dezgropat securea razboiului, incercand sa isi regleze conturile.

RomaniaTV.net
15 mart. 2018, 10:52

EXATLON 15 MARTIE KANAL D LIVE VIDEO: Anca Mihailescu, fosta razboinica de la Exatlon a facut cea mai neasteptata declaratie.

Dupa ce in aparitiile precedente a declarat in platoul „WOWbiz” cu multa nonsalanta ca ii sustine pe fostii ei adversari din echipa „Faimosilor”, Anca Mihailescu a facut seara trecuta o marturisire socanta.

EXATLON 15 MARTIE KANAL D LIVE VIDEO: 

Desi initial a recunoscut ca i-ar placea sa revina in competite, dar se simte inca mult prea slabita, Anca a luat o decizie uluitoare seara trecuta cand a anuntat ca deja a inceput sa faca demersuri pentru a se intoarce in concurs, dar de aceasta data in tabara „Faimosilor”. Anca a marturisit ca isi doreste enorm sa lupte impotriva fostilor ei colegi din echipa „Razboinicilor”.

„Am tot glumit si am facut mici aluzii pana acum referitor la echipa pe care o sustin, insa chiar am facut o cerere oficiala pentru a merge in echipa „Faimosilor”! Echipa „Razboinicilor” nu m-a meritat, sa zica mersi ca am fost acolo si m-au cunoscut! Au avut destule de invatat! Cred ca locul meu e in echipa „Faimosilor” si sper sa fiu acolo!”, a spus Anca Mihailescu.

Cine a fost eliminat de la EXATLON pe 14 martie.

In urma voturilor exprimate de telespectatori marti seara, prin SMS, Lupu a fost eliminat de la Exatlon in data de 14 martie. 

Vladimir Draghia si Catalin Cazacu au pierdut un pariu! Au dezvaluit ce trebuie sa faca la finalul EXATLON

Moment amuzant ieri in cadrul Arenei, cand Faimosii au dezvaluit ce pariu au pus la cale.

In momentul in care au castigat o cina pe plaja si masa de ping pong Giani Kirita, Catalin Cazacu si Vladimir Draghia au pus un pariu: cei care pierd se vor rade in cap, isi vor rade barba si isi vor pastra doar mustata.

Se pare ca pariul a fost castigat de Giani Kirita astfel ca ceilalti doi coechipieri ai lui vor trebui sa faca aceasta schimbare de look la sfarsitul Exatlon.

In apararea lui Vladimir Draghia a povestit un moment extrem de amuzant:

„In apararea mea eu facusem echipa cu Ion Oncescu. El imi spusese ca a fost la un concurs international de ping pong, si cand a ajuns la masa a zis: „Acum 23 de ani”. Si tinea cumva paletica aia asa.. mi-am dat seama ca o sa raman doar cu mustata de la primele 3 serve. Mi-am dat seama ca, indiferent ce as face, oricum o sa raman mai urat decat se vede acum. Cand credea lumea ca mai rau nu se poate am venit noi cu ideea asta: hai sa lasam doar mustata!”, a povestit Vladimir Draghia.