EXATLON. Claudia Pavel, ameninţată cu moartea. Familia se teme pentru viaţa ei. „Te aştept la aeroport să-ţi scot ochii…”

Claudia Pavel, alias Cream, este amenintata cu moartea dupa scandalul de la Exatlon! Cantareata primeste mesaje socante, iar familia e disperata si incepe sa ia masuri.

09 feb. 2018, 08:46
EXATLON. Claudia Pavel, ameninţată cu moartea. Familia se teme pentru viaţa ei. „Te aştept la aeroport să-ţi scot ochii…”

Cream a fost eliminata de la Exatlon Romania si se intoarce acasa la familia ei, si mai ales, la baietelul ei, Noah, in varsta de 5 ani, scrie wowbiz.ro. Plecarea ei din show a fost una diferita fata de cum se asteptau probabil fanii. Daca la Anda Adam s-a lasat cu lacrimi si multe imbratisari, la eliminare, la Claudia lucrurile au stat cu totul altfel din cauza scandalului care s-a creat in echipa Faimosilor.

Citeşte şi EXATLON. Au apărut 4 concurenţi noi. Competiţia momentului se înteţeşte FOTO

Cantareata s-a certat la cutite cu Anca si Diana Bulimar, si-au aruncat vorbe grele, iar la momentul in care Claudia a trebuit sa-si ia ramas bun de la echipa, artista i-a pupat pe toti, mai putin pe cele doua sportive. Gestul ei a fost condamnat se pare de fanii celor doua si nu numai. Arista a inceput sa primeasca zeci de mesaje jignitoare, pe conturile de socializare. Familia nu le-a luat in seama pana in momentul in care Claudia Pavel a fost amenintata inclusiv cu moartea.

„Buna, Claudia! Vreau sa stii ca te astept la aeroport sa-ti scot ochii si sa-ti sparg dintii (…)”, „O sa regreti ca traiesti”, sunt doar cateva din mesajele pe care artista le-a primit, celelalte neputand fi reproduse din cauza cuvintelor jignitoare si amenintarilor socante.

Claudia Pavel a fost amenintata cu moartea, iar familia se teme pentru viata ei
Familia artistei e disperata si vrea sa mearga chiar la Politie sa depuna plangere, ba mai mult, se gandesc serios sa apeleze la o firma de protectie, la bodyguarzi, avand in vedere ca Claudia Pavel a fost amenintata cu moartea.

„Familia Claudiei angajeaza garzi de corp. Nu se poate asa, pana unde s-a ajuns! Claudia a fost amenintata cu moartea. Suntem foarte speriati, lucrurile au luat-o pe o cale complet gresita, de neinteles. Claudia primeste mesaje foarte urate, primeste amenintari cu moartea si ne este teama pentru siguranta ei si a familiei noastre. Vom lua masuri si angajam si firma de securitate”, ne-a spus Paula Pavel, sora lui Cream.