EXATLON ROMANIA: Eliminare-surpriză de la Războinici, situaţia se complică

Exatlon Romania. Alina a fost cea eliminată de la Războinici, după ce a adunat cele mai puține voturi de susținere din partea fanilor. Războinicii au rămas astfel în patru jucători, iar Ionuț este accidentat și nu se știe când va reveni la forma maximă.

RomaniaTV.net
05 apr. 2018, 04:14
EXATLON ROMANIA: Eliminare-surpriză de la Războinici, situaţia se complică

EXATLON ROMANIA Tristeţe în echipa „Războicinilor” care s-a subţiat după eliminarea Alinei de miercuri seară. Blonda şi-a încurajat colegii rămaşi în concurs şi le-a transmis să lupte, chiar dacă au rămas atât de puţini. „Acum sunteţi doar voi!”, a spus concurenta la plecarea din Republica Dominicană.

În ediţia de marţi a concursului, Faimoșii au învins Războinicii cu scorul de 10-8 și au obținut astfel casa și imunitatea. Ștefan, Roxana şi Alina au fost propuși pentru eliminare, iar cea din urmă a fost votată de public pentru a fi eliminată.

Ștefan și Roxana au fost cei nominalizați spre eliminare. Ionuț a fost player of the week, iar Alex a câștigat proba de eliminare.

Ediția de miercuri a fost marcată de o ceartă între Alex de la Războinici, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, la jocul pentru mâncare.

Faimoșii i-au reproșat acestuia că este frustrat și că provoacă mereu conflicte.Ionuț a vrut să joace accidentat, dar nu a fost lăsat de colegi și echipa medicală.

Totodată, Cosmin Cernat a anunțat că Oltin Hurezeanu s-a retras definitiv din competiție, din cauza problemelor medicale. Jocul din această seară a fost câştigat de Războinic, cu 10-6. Ei s-au bucurat de mâncare, video-games și caffe latte.

EXATLON ROMANIA. Nu l-ai vazut niciodata pe Vladimir Draghia atat de nervos! Au iesit scantei intre el si Alex de la Razboinicii. De la ce a pornit scandalul

Spiritele sunt incinse intre cele doua echipe dupa ce Alex s-a aratat nemultumit, in Arena Exatlon, de faptul ca nu poate concura impotriva lui Oltin Hurezeanu.

La finalul duelului dintre Vladimir si Stefan de miercuri, cei doi concurenti trebuiau sa impinga un cub colorat de pe o masa cu ajutorul unor saci de nisip. Unul dintre sacii lui Vladimir s-a rupt iar jucatorul s-a intors si a luat un sac de rezerva de jos, pregatit tocmai pentru aceste cazuri.

Alex nu a fost atent, a crezut ca Vladimir apeleza la sacul de urgenta pentru a economisi timp si  a strigat la acesta, atentionand-ul ca nu are voie sa foloseasca acest sac. Imediat, a fost pus la punct de Giani Kirita si restul Faimosilor iar Vladimir s-a alaturat si el schimbului de cuvinte: „Iar incepi cu din astea? Daca nu vezi, nu spui. Crezi ca sunt idiot sa il iau pe-asta de aici?”, i-a strigat Vladimir.