EXCLUSIV | Adrian Minune, mărturii şocante despre nunta la care invitaţii au tras cu mitralierele. „Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti”

Adrian Minune a făcut dezvăluiri, în direct la România Tv, despre nunta la care a participat unde invitaţii au tras cu mitralierele. Manelistul a explicat că e vorba despre o tradiţie din Republica Moldova, locul în care a avut loc evenimentul. "Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, nu mergeam", a mărturisit el.

10 sept. 2021, 15:33
EXCLUSIV | Adrian Minune, mărturii şocante despre nunta la care invitaţii au tras cu mitralierele. „Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti”

Adrian Minune a intervenit în direct la România TV pentru a vorbi despre nunta la care a participat şi la care s-au folosit arme.

„E vorba despre un eveniment din 2018. Nu e pe teritoriul României. E undeva la Chişinău. Trebuia să ne dăm seama că acei copii vorbeau ruseşte.

Suntem în 2021. Oamenii au plătit pentru fapta lor. Am auzit că de dimineaţă i-au luat din casă serviciile competente pentru nerespectarea muniţiilor şi armelor”, a declarat Adrian Minune, la România TV.

Adrian Minune, mărturii şocante despre nunta la care invitaţii au tras cu mitralierele. „E o tradiţie. Au spus că şi-au asumat”

Întrebat ce a simţit în momentul în care a văzut că se trage, manelistul a spus că nu i-a fost teamă.

„Mai nimic pentru că dacă acei copii alergau şi râdeau printre oamenii aceia, vă daţi seama că nici eu nu m-am speriat. În România nu se întâmplă aşa. La ei e o tradiţie. Au spus că şi-au asumat”, a precizat Adrian Minune.

Citeşte şi: Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulți invitați trag cu mitralierele, în fața manelistului Adrian Minune -EXCLUSIV

Adrian Minune, despre nunta cu mitraliere: „Se poate întâmpla şi la noi în România”

Manelistul a mărturisit că îşi asumă faptul că ia parte la astfel de evenimente pentru că asta este meseria lui.

„Nu am vrut să pun mâna pe acea armă. Nu e normal. Eu respect legea.

Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti de ce scrie de fila cărţii din viaţa noastră. Asa e meseria mea şi îmi asum. Se poate întâmpla şi la noi în România. Poţi să te împiedici, poate să-ţi cadă o cărămidă în cap”, a spus Adrian Minune.

Cântăreţul a dat de înţeles că nu a participat la nunţi în România la care să se tragă cu arme, aşa cum s-a întâmplat în Republica Moldova.

„Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, vă daţi seama că nu mergeam.

Faţă de oamenii normali care merg la serviciu şi se trezesc de dimineaţă, e normal să li se pară ceva scos din comun. Dacă oamenii aşa au ei obieciul ăsta la Chişinău… Probabil că aţi mai văzut pe reţelele de socializare prin Emiratele Arabe că se mai procedează aşa… Altă cultură!”, a concluzionat manelistul.

Citeşte şi: Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență în Turcia. A suferit un AVC