Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulți invitați trag cu mitralierele, în fața manelistului Adrian Minune -EXCLUSIV

Au fost surprinse scene scoase din filme în timpul unei nunţi la care a participat şi cântăreţul Adrian Minune.

10 sept. 2021, 12:02
Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulți invitați trag cu mitralierele, în fața manelistului Adrian Minune -EXCLUSIV

Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulţi invitaţi au început să tragă  cu mitraliere pentru a sărbători evenimentul. Unul dintre participanţi a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat cu vehemenţă şi chiar a rugat să se oprească toatî manifestaţia.

Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulți invitați trag cu mitralierele, în fața manelistului Adrian Minune

Niciun invitat nu a părut că se teme în timp ce erau trase focurile de armă, ba mai mult aceştia râdeau şi chiar au filmat întreaga scenă. Totuşi, se pare că evenimentele au avut loc în anul 2018, în luna Republica Moldova.

Reacţia IGPR

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova.”, se arată într-un comunicat de presă.

 

De altfel, în urmă cu o lună s-au tras focuri de armă pe o stradă circulată în oraşul Bocşa din Caraș Severin. La un control de rutină, poliţiştii au încercat să tragă pe dreaptă un Ferrari aflat în coloană la o nuntă.

Şoferul a încetinit, însă când a ajuns lângă poliţist, a accelerat şi l-a accidentat. Colegii acestuia au încercat să-l oprească și de aceea au tras în aer trei focuri de armă. Şoferul maşinii de viteza a fost, în cele din urmă, oprit la câteva sute de metri distanţă de un alt echipaj.

În acest moment, bărbatul este audiat, iar avocatul său susţine că şoferul nu s-a sustras controlului, ci doar le-ar fi spus poliţiştilor că va opri la locul în care se desfăşura nunta.

Șoferul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare.

”Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Bărbatul urmează să fie extrădat în Austria unde a furat bunuri şi unde are pe numele său un mandat european de arestare.

”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Citeşte şi:  Unul dintre cei mai de temuți lideri interlopi și „mâna dreaptă” a lui Fulgy, snopit în bătaie la o nuntă