EXCLUSIV! Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines! Cele două femei au avut o relație de trei ani și s-au iubit mult! Avem primele imagini cu ele împreună! Iulianei Doroftei i-a plăcut viața mult înainte să-i placă de cel mai bogat român din toate timpurile!

Noi detalii incendiare ies la iveală despre Iuliana Doroftei, amanta pentru care omul de afaceri Daniel Dines și-a părăsit soția și copilul. Înainte să îi sucească mințile celui mai bogat român din toate timpurile și să rămână însărcinată cu el, tinerei cu ochii albaștri ca cerul ce a făcut furori la ”Bravo, ai still!” i-a cam plăcut viața și se pare că a încercat câte puțin din toate. RomâniaTV.net a găsit-o pe fosta iubită a amantei celui mai bogat român cu care a avut o relație de trei ani. Iată cum a reacționat fosta iubită lesbiană a Iulianei Doroftei atunci când a auzit că aceasta este însărcinată cu Daniel Dineș.

13 dec. 2023, 13:29

Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines! Iuliana Doroftei este fără doar și poate protagonista unei telenovele cu de toate. În urmă cu câteva zile aceasta a ajuns pe primele pagini din presa din România, după ce s-a aflat că are de ceva timp o relație secretă cu omul de afaceri în vârstă de 51 de ani, Daniel Dines.

Citește și Iuliana Doroftei, amanta lui Daniel Danies, este însărcinată. Fondatorul UiPath va deveni tată a doua oară

Am găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines!

Deși este cu 26 de ani mai tânără, frumoasa de la Marea Neagră a reușit să îi sucească mințile atât de tare celui mai bogat român încât acesta și-a părăsit soția și copilul pentru ea care se pare este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea moștenitor al fondatorului UiPath.

Până nu de mult, Iuliana Doroftei se prezenta în spațiul public ca fiind o femeie puternică și luptătoare care a muncit extrem de mult pentru a ajunge în lumea bună a Capitalei. Însă, mirajul Bucureștiului a furat-o pe amanta omului de afaceri Daniel Dines care a căzut în patima plăcerilor carnale de orice fel.

Diva pentru care Daniel Dines a dat cu piciorul unui mariaj de peste un deceniu a avut grijă să păstreze aparențele și puțină lume știe faptul că ea a avut o relație de trei ani de zile cu o altă femeie.

 

Este vorba despre fotografa Cristiana Nuță care colaborează cu foarte mulți influenceri, cunoscută pentru relațiile sale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu diverse domnișoare oacheșe.

Surse din anturajul celor două spun că acestea s-au cunoscut încă de pe vremea când Iuliana Doroftei participa la show-ul ”Bravo, ai stil!”.

La scurt timp după finalizarea competiției pe care amanta lui Dines a câștigat-o, pe rețelele de socializare ale acesteia au început să apară zeci de poze în care ea și Cristiana Nuță, zis și Nuțakiki, erau în diverse ipostaze ce le-au ridicat apropiaților foarte multe semne de întrebare.

Suspiciunile prietenilor și apropiaților s-au confirmat, iar la scurt timp foarte mulți au ajuns să o condamne pe amanta celui mai bogat român că în ciuda frumuseții sale a ajuns să aibă o relație cu o lesbiană.

Cum orice poveste de dragoste are și un final, pentru Iuliana și Nuța deznodământul nu a fost unul fericit, iar după trei ani de relație, nu se știe din ce motiv, și-au spus adio.

RomâniaTV.net a găsit-o pe fosta iubită a amantei lui Daniel Dines și a intrat în posesia unor imagini de pe vremea când cele două se iubeau cu foc.

Nuțakiki a luat foc atunci când a auzit că fosta sa iubită are acum o relație cu al fondatorului UiPath căruia urmează să îi dăruiască un copil și nu a vrut să îi transmită nici un mesaj celei cu care nopți în șir a dormit pe aceeași pernă.

Citește și Ce s-a întâmplat cu averea celui mai bogat român din 2021. Acțiunile companiei UiPath, a lui Daniel Dineș, s-au prăbușit