EXCLUSIV Amalia Bellantoni, foc şi pară pe guvernanţi: „Este o bătaie de joc pentru o întreagă populaţie”. Ce soluţie a găsit pentru a combate scumpirile

Amalia Bellantoni este foc şi pară pe guvernanţi, în urma scumpirilor anunţate în ultima vreme. Antreprenoarea spune că face eforturi pentru a nu închide afacerea pe care o are şi crede că, de fapt, acesta este obiectivul statului, ca întreprinderile românilor să nu mai poată funcţiona.

28 iun. 2022, 22:24
EXCLUSIV Amalia Bellantoni, foc şi pară pe guvernanţi: „Este o bătaie de joc pentru o întreagă populaţie”. Ce soluţie a găsit pentru a combate scumpirile
Amalia Bellantoni, foc şi pară pe guvernanţi

Amalia Bellantoni, foc şi pară pe guvernanţi. Vedeta spune că a găsit o variantă pentru a combate scumpirile şi anume, va pune un panou la intrarea în restaurant, unde vor fi afişate preţurile mărite actualizare. Este singura variantă ca să îşi desfăşoare în continuare activitatea.

Citeşte şi: Incendiu de proporţii lângă Capitală. Amalia Bellantoni, martor la incident: „Explodează totul în jur”

Amalia Bellantoni, foc şi pară pe guvernanţi

Eu, în schimb, am nişte variante, la mine la restaurant, de mâine încolo, voi avea un panou din acela, ca la bancă, ca la bursă, unde se afişează cursul valutar. Cu cât îmi va veni transportul, marfa, din Italia şi de unde mai aducem, o să pun şi eu preţurile mărite.

La noi, benzina este doi euro, cât era în Italia, acum doi ani, unde salariul minim pe economie este de 1200 de euro, nu de lei. Acolo, poţi să te duci să bagi benzină, să îţi faci cumpărături, să îţi faci un business. Şi nu vorbim de plimbare, ci să dai drumul un tractor, să ari, să iei mâncare la porci, ca să faci orice ai nevoie de benzina asta nenorocită.

Păi nu se gândesc guvernanţii ăştia că este o bătaie de joc pentru o întreagă populaţie, că suntem un popor care a fost aruncat într-o inflaţie pe care ei înşişi nu ştiu măcar cu ce cifre să dea acolo, cu virgulă, cu paranteză, cu pătrat. Este o bătaie de joc a întregii naţiuni. Ce să citesc în momentul de faţă?! Că putem să închidem, avem controale peste controale, îţi numără şi firele de păr de unde nu le ai, astfel încât să fii nevoit să închizi.

Nu avem oameni, eu ca patron spăl vase, servesc la masă, dau cu mopul, duc gunoiul, rânesc la porci, mulg vaca, mă duc cu tractorul, cu camionul, fac orice ca să supravieţuiesc în această Românie şi ştiţi de ce? Pentru că mi-e ruşine de soţul şi de familia lui, pe care i-am adus din Italia, să le arăt ce frumoasă-i ţara asta, cât de frumos se trăieşte la noi în România, cum îşi bat joc guvernanţii de noi, românii, numai că el este italian, în orice moment încuie şi pleacă. Eu nu vreau să fac asta, vreau să îmi cresc copiii în România.

Din nefericire, oricât mi-aş dori, în România te lupţi cu morile de vânt, indiferent ce partid vine sau cum se numesc cei ce vin la putere„, a declarat Amalia Bellantoni, în exclusivitate la România TV.