Incendiu de proporţii lângă Capitală. Amalia Bellantoni, martor la incident: „Explodează totul în jur”

Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni, lângă Capitală. O dubă a luat foc, iar flăcările au cuprins cu repeziciune un depozit, dar și alte autoturisme.

30 aug. 2021, 13:05
Incendiu de proporţii lângă Capitală. Amalia Bellantoni, martor la incident: „Explodează totul în jur”
Incendiu de proporţii lângă Capitală

Incendiu de proporţii pe DN3, lângă Capitală.  Un depozit a fost cuprins de flăcări după ce o dubă a luat foc în parcare.

Incendiu de proporţii lângă Capitală

Citeşte şi Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Un bărbat pus pe scandal, încătuşat de poliţişti

O dubă a luat foc, iar flăcările au cuprins cu repeziciune un depozit, dar și alte autoturisme. În timpul incendiului s-au auzit mai multe explozii, iar angajații din zonă au intrat în panică.

Martor la acest incident a fost Amalia Bellantoni.

„Nu este politie, nu sunt pompieri, ambulante. explodează totul in jur. Sunt masini parcate, sunt oameni care incearca sa stinga focul, dar este peste puterile unei persoane. Imaginati-va ca este trafic, sunt cozi incredibile pe DN3. Suntem in fata unei mari fabrici de bere, unde ar putea sa se intinda acest foc. Flacarile au cuprins intreaga Oamenii incearca sa stinga focul cu galeti cu apa, sticle, pentru ca nu sunt extinctoare. Incendiul e atât de mare încât nu poate fi gestionat.

Mai mult, oamenii incearca sa isi salveze bunurile, masinile de acolo din parcare. În orice moment pot exploda si celelelalte. Cand stai acolo, auzi cum explodeaza”, a povestit Amalia Bellantoni la România Tv.

Incendiu catastrofal în București, în apropiere de Sala Palatului

Un incendiu puternic a izbucnit în București, pe 15 august, în apropiere de Sala Palatului. Două apartamente au luat foc.

Etajul nouă al unui bloc de locuințe din strada Poiana Narciselor a luat foc. Un alt apartament a fost afectat de flăcările degajate, la nivelul balconului. A ars mobilier, fără persoane surprinse, fără evacuare de persoane. Acţionează 5 autospeciale de stingere.

La faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu apă şi spumă şi două macarale. Pompierii fac tot posibilul pentru a nu se extinde incendiul la apartamentele din jur. Traficul este parţial restricţionat.

Citeşte şi Incendiu la Politehnica București. Arde clădirea Rectoratului

https://www.youtube.com/watch?v=iyRuHAOxAEY