EXCLUSIV Anamaria Prodan dezminte o nouă relaţie: „Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic şi să fac copii însurat”

Anamaria Prodan susţine, în exclusivitate pentru România TV, că bărbatul cu care apare într-o postare pe Instagram este un partener de afaceri şi nimic mai mult, dezminţind categoric o nouă relaţie.

08 ian. 2022, 16:56
EXCLUSIV Anamaria Prodan dezminte o nouă relaţie: „Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic şi să fac copii însurat”

Anamaria Prodan a reacţionat după ce presa tabloidă a scris că s-a iubi cu un miliardar.  „M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul  – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea, Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi. Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru România TV. 

Noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Anamaria Prodan: „Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii”

Replica oferită de Anamaria Prodan după atacul soției lui Pîrvulescu: „Mă distrează! Sunt nr. 1 de departe”

Anamaria Prodan (49 de ani) a reacționat şi  după ce Ana Pîrvulescu, soția lui Paul, fotbalist la Academica Clinceni, a atacat-o printr-o serie de mesaje publicate în social media.

Implicarea Anamariei la Academica Clinceni părea certă. De altfel, fiica sa, Rebecca, cea care urma să fie șefa în acte, începuse deja să vorbească din noua postură, la îndemnul mamei.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului: „Am mesajele unde se MILOGEA să-l iertăm. Lua copilul în braţe şi plângea că a greşit”

În cele din urmă Anamaria Prodan s-a retras din proiect, la fel cum a făcut-o și Florin Dobrescu, cel care urma să fie principalul investitor. Ana Pîrvulescu, soția lui Paul, fundaș stânga la Clinceni, a avut ieri un mesaj dur pentru investitorii care au bătut în retragere:

„Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri”.

Ieșirea nervoasă a Anei nu a rămas fără replică. Anamaria spune că întreaga situație o amuză și sugerează că numele ei nu ar trebui menționat, întrucât nu a fost legat oficial de clubul ilfovean.

„Mă distrează totul. Sunt nr. 1 de departe în absolut tot ce fac! Anamaria Prodan vinde incredibil de bine absolut orice. Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect!

Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus impresara, potrivit digisport.ro.