Noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Anamaria Prodan: „Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii”

Noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Impresara şi antrenorul Universităţii Craiova se află în plin proces de divorţ, iar relaţia dintre ei nu este deloc una bună. Vedeta mărturiseşte că soţul ei nu mai păstrează legătura cu copiii.

08 ian. 2022, 10:00
Noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Anamaria Prodan: „Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii”
Noi acuzaţii la adresa lui Reghe

Noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Impresara este dezamăgită de alegerile şi comportamentul soţului ei, însă a menționat că îi respectă decizia. Fiul lor, Bebeto, a fost cel mai afectat de separarea dintre cei doi.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, desfiinţată de soţia unui fotbalist. „Gura mică, totul e fake, de la titulatura de patron până la haine, bijuterii ceasuri”

Noi acuzaţii la adresa lui Reghe

Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf își va da seama de greșelile făcute în timp și speră ca soțul ei să ia deciziile corecte în ceea ce îi privește pe copiii săi.

El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale.

Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan se iubeşte cu un milionar din Abu Dhabi

Anamaria Prodan nu se mai gândește la Laurenţiu Reghecampf și este ca și mutată în Abu Dhabi, împreună noul iubit. Sexy impresara are un nou iubit, cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi, pentru care ar fi dispusă să părăsească România.

Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. S-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nună în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. L-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă apropiată pentru Click!.

Anamaria Prodan a plecat de Revelion în Emiratele Arabe Unite și acum nu mai vrea să se întoarcă de acolo. Trebuie însă să se prezinte la divorț pe 7 februarie 2022.

Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou!”, este mărturia sexy-impresarei către prieteni! Anamaria Prodan nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, că milionarul din Abu Dhabi este noul ei iubit, lăsând povestea cu un mare semn de întrebare!