EXCLUSIV Aurel Pădureanu cere derogare de la autorități ca să amâne cu o zi înmormântarea Corneliei Catanga: „Groapa nu e încă făcută, nu vor fi la înmormântare decât membrii familiei”

Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a ridicat trupul regretatei artiste de la morgă, însă vrea să amâne cu o zi înmormântarea artistei întrucât groapa nu este pregătită. De asemenea, Pădureanu a precizat că soţia lui nu şi-a administrat singură acasă Ivermectină, aşa cum se speculase.

27 mart. 2021, 12:50
EXCLUSIV Aurel Pădureanu cere derogare de la autorități ca să amâne cu o zi înmormântarea Corneliei Catanga: „Groapa nu e încă făcută, nu vor fi la înmormântare decât membrii familiei”

Aurel Pădureanu înmormântare Catanga. Într-o intervenţie la România TV, artistul Aurel Pădureanu a făcut apel la autorităţi să-i acorde o derogare de la protocoalele care se aplică în cazul persoanelor decedate de COVID, conform cărora trupurile ar trebui îngropate în ziua în care au fost ridicate de la morgă.

Aurel Pădureanu, scandal la înmormântarea Corneliei Catanga

Problema este că nu avem groapa făcută, nu o putem înmormânta azi. Noi respectăm toate măsurile, dar o îngropăm mâine creştineşte. E sigilată, este totul ok. Atât rugăm autorităţile. O ţinem în capelă până mâine, nu vin mai mult de maximum zece persoane, membrii familiei, atât. Îl rog pe domnul Arafat să ne facă o derogare. Mi-e teamă de autorităţi, de dosare penale, dar nu am făcut absolut nimic. Trebuie să trăim toată viaţa într-o teamă? E o psihoză generală. Unde o să ajungem?„, afirmă Aurel Pădureanu.

Artistul a spus, de asemenea, că nu are niciun motiv să rămână izolat în casă, chiar dacă este considerat contact direct.

Eu nu sunt suspect de COVID. Soţia mea a stat închisă în casă. Ea stătea la etajul 1, eu la etajul 2. Pentru ce să nu părăsesc locuinţa dacă nu am absolut nimic?„, a adăugat artistul.

Citeste si Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă. Fusese la o emisiune TV

Catanga nu şi-ar fi administrat Ivermectină, aşa cum s-a speculat

Aurel Pădureanu a ţinut să menţioneze, totodată, că testul rapid pe care medicii de pe ambulanţă i l-au făcut Corneliei Catanga a fost negativ, iar testul făcut la spital a ieşit pozitiv. De asemenea, acesta a precizat că soţia lui nu şi-a administrat singură Ivermectină, aşa cum s-a speculat în presă.

Când a venit prima salvare, i s-a făcut testul şi nu a găsit-o pozitivă şi când a făcut stop cardiorespirator s-a spus că a găsit-o pozitivă. Nu ştiu care e interesul medicilor să declare asta. Nu a luat Ivermectină, a luat doar un antibiotic. Ea acum doi ani a făcut infarct, probabil a avut mai multe comorbidităţi, lua pastile de somn. La toate televiziunile se transmite faptul că sunt legaţi oamenii de paturi, că mor dacă ajung la spital, fiecare om are o teamă„, a adăugat artistul.

Aurel Pădureanu este de părere că nu vor veni admiratori ai regretatei artiste la înmormântare din cauza psihozei create.

Vrem să aibă o slujbă, un preot, nimic altceva. Garantăm că nu participă nimeni altcineva decât familia. Nu or să vină admiratori că s-a creat psihoza asta şi toată lumea tremură„, a conchis artistul.

Citeste si Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”