Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă. Fusese la o emisiune TV

Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă. Moartea fulgerătoare a artistei a şocat pe toată lumea. Ea a fost răpusă de complicațiile cauzate de infectarea cu noul coronavirus, care au dus la două stopuri cardio-respiratorii. Medicii nu au mai putut face nimic.

26 mart. 2021, 16:36
Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă. Fusese la o emisiune TV

Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, artista a fost invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre drama vieții sale.

Citeşte şi: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga. Pare că a presimţit tot ce va urma!

Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus > Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea.

Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, spunea Cornelia Catanga la Antena Stars.

Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă

Cornelia Catanga apăruse la TV în urmă cu câteva zile

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga

Mara Bănică a făcut dezvăluiri incredibile după apariția veștii morții Corneliei Catanga. Jurnalista a precizat că a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu, soţul artistei, care este disperat, din cauză că nu are bani de înmormântare!

Noi dormeam, era 4:45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea „Mara, a murit Cornelia!”.

Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace. Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok.

Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată.

Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică.