EXCLUSIV Becali dă de pământ cu bărbaţii care îşi părăsesc soţiile: „Bă, nebunule, ai stat atâţia ani cu ea. Cum nu o mai vrei? Să nu se supere Borcea pe mine că nu zic de el”

Gigi Becali spune că are un respect deosebit pentru femei şi că, pentru soţia lui, şi-ar da şi viaţa aşa cum "Hristos şi-a dat viaţa pentru biserică". Afaceristul îndreaptă un deget acuzator către bărbaţii care îşi părăsesc soţiile spunând despre aceştia că au inimile lipsite de dragoste.
Irina Dumitrescu
07 mai 2024, 13:35
EXCLUSIV Becali dă de pământ cu bărbaţii care îşi părăsesc soţiile:

Gigi Becali a povestit, într-un interviu pentru România TV, că, la un moment dat, a fost întrebat cum ar reacţiona dacă ar veni moartea în casa lui.

Gigi Becali propovăduieşte dragostea faţă de femei: „Eu îmi dau viaţa pentru nevasta mea ca Hristos pentru biserică”

Latifundiarul din Pipera i-a răspuns respectivei persoane că i-ar spune morţii să o ia întâi pe mama lui, care e o persoană în vârstă, dar să îi lase nevasta „ca sa aiba copiii mama”.

Uite, despre femei, ca spuneti ca Becali e misogin. Zice Sf Apostol Pavel: ‘Femeilor, supuneti-va barbatilor ca Domnului, ca barbatul e cap femeii precum Hristos e cap bisericii. Iarasi, barbatilor, iubiti pe femeile voastre precum Hristos iubeste biserica si a murit pentru ea’.

Eu iubesc femeia, nu ca ăia care au lasat 3-4 neveste. Eu imi dau viata pentru nevasta mea ca Hristos pentru biserica. Nu stau pe ganduri pentru nevasta mea precum Hristos pentru biserica. Nu vorbesc aiurea. Cum este aia ca iubesti cand îi spui: ‘Hai, pleaca, ca iau alta?’ Sa nu se supere Borcea, ca el ma iubeste, ii spun: ‘Sa nu zici ca am spus de tine’, el stie.

Citeste si EXCLUSIV Ce l-a determinat pe Gigi Becali să-şi întoarcă faţa către Dumnezeu: „Eu mi-am notat undeva exact tot ce a făcut Dumnezeu pentru mine. Puteam să iau 10-15 ani de puşcărie, dar El m-a apărat”

Cum e asta? Cât de lipsit de dragoste sa fii? ‘Pleacă, nu te mai vreau. Alta’. Cum vine asta? Pleacă, alta. Câtă afecţiune e aici? Nu ai inimă, sensibilitate? Bă, nebunule, ai stat 5 ani, cum nu mai o vrei? Eu iubesc femeia, îmi dau viaţa pentru ea ca Hristos pentru biserică, dar si nevasta face tot cum scrie la carte, nu?

Eu asa le învăţ pe fete. Treaba lor ce fac ele, educaţia aşa le-am dat-o.

Era unul care m-a întrebat: ‘Daca vine moartea, ce faci?’. Eu am zis: ‘Pe mama sa o ia ca e mai bătrână, dar pe nevastă nu, ca sa aiba copiii mama'”, a spus Gigi Becali în interviul acordat România TV în ziua de Paşte.

Citeste si EXCLUSIV De ce a renunţat Gigi Becali să mai facă politică: „Partidul ăla l-am făcut cu gândul să fac câteva lucruri bune: legi pentru consum de substanţe interzise, pentru alcool la volan. Am renunţat pentru că mă împrăştiam”

Ce spune patronul FCSB despre intrarea în biserică a femeilor aflate la menstruaţie: „Nu există femeie necurată”

Afaceristul a făcut, de asemenea, referire şi despre presupusa interdicţie de a intra în biserică a femeior aflate la menstruaţie. Acesta spune că o femeie botezată în Biserica Ortodoxă, care a fost unsă cu Sfântul Mir, nu este o femeie necurată şi se poate spovedi şi împărtăşi oricând, evident şi atunci când se află la menstruaţie.

„Un părinte de la Dragomirna zicea despre femeile lauze care sunt la vremea aceea. Atata spun, si ca sa inteleaga si sa aprofundeze. In momentul cand, la botez, femeie fiind, se unge cu sf si marele mir, nu mai exista femeie necurata. Femeilor, nu va luati dupa unul si altul, puteti sa va impartasiti, femeie necurata nu exista.

Daca am crucea sfântă şi Marele Mir, pecetea darului Sfântului Duh, nu mai exsta necuratia, se pot impartasi, pot sa pupe si icoanele in biserica. Nu mai opriti femeile cand sunt la vremea aia a lor.

Aşa era pe vremuri in Vechiul Testament, ca nu ai voie, intr-adevar, sa aduci sange, adica jertfa in biserică, dar nu mai exista necuratia femeii, sau cum a spus un inalt ierarh si l-am sunat si i-am zis nu e adevarat„, a spus patronul FCSB la România TV.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Capital.ro
Putin cutremură planeta. Anunț ISTORIC la Moscova: Să fie conștienți cu ce se joacă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vestea momentului! Se acordă 2 zile libere în plus pentru o categorie de români!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Marii favoriți la Primăria Capitalei. Câți bani puteți câștiga, dacă pariați
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ipoteză terifiantă în cazul morții Raisei, copila dispărută din Dolj și găsită fără suflare într-o râpă! Localnicii din zonă spun că ar fi fost spânzurată
Capital.ro
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
MAI MULTE ZILE de CONCEDIU! LEGEA a fost ADOPTATĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'