EXCLUSIV Cătălin Cîrstoiu, descendent din familie de ţărănişti: „Mă întrebaţi de Băsescu, de ce nu mă asociaţi cu Ion Mihalache, tatăl străbunicului meu?”

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a dezvăluit în exclusivitate la România TV că are descdentă din cea mai importantă familie de ţărănoşti ai României.

21 mart. 2024, 21:44
EXCLUSIV Cătălin Cîrstoiu, descendent din familie de ţărănişti: „Mă întrebaţi de Băsescu, de ce nu mă asociaţi cu Ion Mihalache, tatăl străbunicului meu?”

Cătălin Cîrstoiu a părut iritat când a fost întrebat dacă a discutat cu nașul Traian Băsescu despre candidatură: „Foarte bună întrebarea. Îmi place că mă întrebați de Traian Băsescu, dar nu mă întrebați de străbunici, care au fost niște oameni citiți”.
Cum şi-a descoperit Cătălin Cîrstoiu cancerul: „Îmi făceam nodul la cravată şi am observat un ganglion”

„Sa stiti ca in fiecare seara ma mai uitam pe TikTok si nu am mai facut-o, dar ma voi uita in seara asta. Consider ca este un atac simpatic. De ce nu ma asociati cu Ion Mihalache, tatal strabunicului meu. Bunicul meu provenea din familia lui Ion Mihalache. Ion Mihalache si sotia lui nu puteau avea copii si l-au crescut pe el, sansa lui a fost ca nu si-a schimbat numele.”, a spus Cărălin Cîrstoiu în exclusivitate la România TV.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Bucureştiul e în stare gravă. Un pacient nu-l faci bine cu o tabletă, ci cu o schemă de tratament complexă”

 

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a mărturisit că a fost sfătuit de fostul președinte Traian Băsescu să nu accepte propunerea lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, de a candida din partea acestora.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei – 49 de ani, medic ortoped, manager al Spitalului Universitar din Capitală, din 2009 / Cîrstoiu are 25 de conturi bancare, un autoturism Cadillac şi bijuterii de 150.000 de euro

Cătălin Cîrstoiu, candidatul desemnat de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, care urmează să fie prfezentat oficial miercuri, este manager al Spitalului Universitar din Capitală, din anul 2009, şi are 25 de conturi bancare, un autoturism Cadillac şi bijuterii de 150.000 de euro.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este profesor universitar la Catedra de Ortopedie-Traumatologie SUUB, Bucureşti (România) şi membru în Consiliul Profesoral la Facultatea e Medicină.

Din 2009 este managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB) şi şef al Secţiei de Otopedie din cadrul SUUB.

La bază este medic primar de otopedie- traumatologie.

Este Doctor în medicină Universitatea de Medicinã şi Farmacie „Dr.Carol Davila”, Bucureşti. Tema sa de de doctorat are titlul: „ Algoritm diagnostic şi terapeutic al reviziei componentei femurale decimentate aseptic în artroplastia totalã a şoldului” iar Conducãtor ştiinţific este Prof. Dr.Ion Dinulescu.

A absolvit Medicină Generală, la Universitatea de Medicinã şi Farmacie „Dr.Carol Davila” Bucureşti, Facultatea de Medicinã Generalã.

DECLARAŢIA DE AVERE

Potrivit declaraţiei de avere a medicului Cătălin Cîrstoiu din 2023, acesta are împreună cu soţia sa un teren intravilan de peste 3.000 de mp, cumpărat în 2011, în localitatea Mogoşoaia şi o casă de locuit, în judeţul Ilfov, de 450 de mp, din 2008, precum şi un apartament achiziţionat în 2014, în Capitală.

La capitolul autovehicule, medical are un Cadillac an de fabricaţie 2008. Managerul mai declară bijuterii în valoare totală de 150.000 de euro.

Cătălin Cîrstoiu are 25 de conturi bancare şi depozite la mai multe bănci, atât în lei cât şi în euro şi dolari.

Acesta a declarat că a acordat un împrumut în valoare de 4.384.644 lei, către Anemona Clinical Services SRL, dar şi două împrumuturi către o persoană fizică, Geană Veronica, de 440.000 de lei şi 138.000 de euro. Acesta mai declară active la firma Anemona Clinical Services, Anemona Med şi Praxis Medical.

Cîrstoiu a încasat din dividende 394.649 lei, de la firma Anemona Clinical Services, în timp ce soţia sa a încasat 394.649 lei şi 507.281 lei. Din altă firmă, Praxis Medical, medicul a încasat dividend în valoare de 687.722 lei. Medicul Cătălin Cîrstoiu declară în ultimul an fiscal venituri din salariu de 450.645 lei, de la Spitalul Universitar de Urgenţă, precum şi un salariu de 224.575 lei la Universitatea de Medicina Si Farmacie – Carol Davila. Soţia sa, tot medic, a încasat salarii de 195.130 lei, de la Spitalul Universitar şi 126208 lei de la Universitatea de Medicina Si Farmacie – Carol Davila. Cei doi au încasat şi câte 1.500 de euro din chirii. Ultima declaraţie de avere a fost completată cu data de 15 iunie 2023.