EXCLUSIV Ce salariu are Marcel Ciolacu. Câştigă pe lună cât avea un consultant PNRR pe zi

Marcel Ciolacu a dezvăluit, miercuri seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu, ce salariu are. Preşedintele celui mai mare partid din România câştigă pe lună cât avea un consultant PNRR pe zi.

23 feb. 2022, 22:20
EXCLUSIV Ce salariu are Marcel Ciolacu. Câştigă pe lună cât avea un consultant PNRR pe zi

Ce salariu are Marcel Ciolacu. Liderul PSD a făcut o comparaţie între salariul pe care acesta îl încasează lunar şi suma pe care o dădeau miniştrii #rezist consultanţilor PNRR.

Ce salariu are Marcel Ciolacu

În timp ce liderii #rezist plăteau un consultant PNRR cu 2.000 de euro pe zi, Marcel Ciolacu a dezvăluit că el încasează un salariu în valoare de 2.000 de euro.

Citeşte şi EXCLUSIV | Vlad Voiculescu, consternat de contractul de consultanţă de 500.000 de euro al lui Vlad Mixich. „Mi s-ar părea exagerat. Nu am semnat cât am fost la Ministerul Sănătăţii”

„În jur de 2.000 de euro. Vi se pare corect ca presedintele celui mai mare partid din România sa castige 2.000, iar noi să plătim 2.000 pe zi consultanţă?  Asta inseamna, asta a facut USR prima oara

Unifarm mie nu-mi iese din cap. Au trecut 2 ani si nu am aflat ce s a intamplat. Trebuie sa aflam adevarul si ce s a intamplat in toata această perioada”., a declarat Marcel Ciolacu la România Tv.

România tv a dezvăluit recent cum ajungeau reziştii să ofere 2000 de euro pe zi pentru consultanta, dar si sute de euro cazare pe noapte pentru cursuri ale angajatilor pusi in functii cheie. Totul se întâmpla în timp ce sute de oameni mureau in spitale din cauza covid.

Reamintim că Alexandru Rafila a sesizat Corpul de Control al premierului Nicolae Ciucă şi cere verificări cu privire la elaborarea PNRR pentru Ministerul Sănătăţii.

Una dintre persoanele vizate de anchetă ar fi Andra Migiu, care a lucrat întâi la Banca Europeană de Investiţii, ulterior a venit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în timp ce ministerul era condus de Ioana Mihăilă. După ce a lucrat pentru întocmirea PNRR, Andra Migiu a revenit la Banca Europeană de Investiţii, această instituţie fiind una dintre beneficiarele banilor care vor veni prin PNRR.

Potrivit unor surse, BEI va primi 250 de milioane de euro, bani pentru asigurarea asistenței tehnice pentru înfiinţarea ANDIS, acea agenţie care să se ocupe cu dezvoltarea infrastructurii spitaliceşti.

În replică, fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă îl acuză pe Alexandru Rafila că prin această sesizare nu face decât „să își justifice incompetența și întârzierile cu implementarea PNRR”.

Citeşte şi Rafila a sesizat Corpul de Control al premierului cu privire la întocmirea PNRR. Acuzații de conflict de interese la Ministerul Sănătăţii. Vîlceanu: ANDIS va fi înfiinţată la Ministerul Sănătăţii